Studentenbijbanen vanuit huis

Hé student! Wil jij graag geld verdienen vanuit huis? Dat snappen we! Daarom hebben wij op deze pagina alle bijbanen gezet waarbij je lekker kunt thuiswerken. Via SUSA verdien je goed én zijn de flexibele werktijden perfect te combineren met je studie. Heb jij al zin om te werken vanuit jouw studentenkamer? Check snel de vacatures en solliciteer op een studentenbijbaan die bij jou past!

Bijbaan vacatures vanuit huis

SUSA heeft 2 vacatures voor je

Den Haag 16 - 32 uur € 16,50 per uur Vanuit huis

Wil jij je graag inzetten voor een ander en écht het verschil maken? Zet dan jouw communicatieskills in bij Rijksoverheid en check snel deze vacature!

Capelle aan den IJssel 16 - 40 uur € 15,74 per uur Vanuit huis

Ben jij een échte redder in nood én kan jij wel wat extra knaken verdienen?

SUSA
SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande bijbanen in jouw regio.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor thuiswerken

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om vanuit huis aan de slag te gaan. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. Of je nou thuis, hybride, op locatie, ‘s avonds of overdag wil werken, bij SUSA kan het allemaal! Zo combineer jij je werk gemakkelijk met de studie.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien tussen 14,50 - €21,50 per uur (incl. vakantiegeld)

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt, waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte thuiswerkbijbaan? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA en we houden je op de hoogte van de laatste thuiswerkstudentenbijbanen! 

Ga op locatie of deels vanuit huis aan het werk

Is het volledig thuiswerken zonder fysieke collega's toch niet helemaal jouw ding? Bekijk dan de andere werkvormen die wij aanbieden en wie weet past dit wel beter bij jou!

 • Op kantoor werken

  Ben jij een echt gezelligheidsdier en werk jij het best als je wordt gestimuleerd door mensen om je heen? Of is jouw studentenkamer een plek waar je jezelf liever niet de hele dag in opsluit? Kies dan voor een bijbaan op kantoor. Lees hier meer!

 • Hybride werken

  Houd jij van afwisseling in je werkdagen? Vind jij het gezellig om je collega’s te zien, maar wil je de reistijd naar kantoor soms gebruiken om te studeren voor een tentamen? Kies dan voor een hybride bijbaan! Lees hier meer!

Bekijk ook eens deze studentenbanen

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer!

 • Klantenservice medewerker

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Veelgestelde vragen over bijbanen vanuit huis

Bij o.a. deze bedrijven kan je thuiswerken: