Hybride studentenbijbanen

Hé student! Wil jij graag geld verdienen vanuit huis én op kantoor? Dat snappen we! Daarom hebben wij op deze pagina alle bijbanen gezet waarbij je lekker hybride kunt thuiswerken: deels vanuit huis en deels op kantoor! Via SUSA verdien je goed én zijn de flexibele werktijden perfect te combineren met je studie. Heb jij al zin om zowel te werken vanuit jouw studentenkamer als op kantoor? Check snel de vacatures en solliciteer op een studentenbijbaan die bij jou past!

Hybride bijbaan vacatures

SUSA heeft 13 vacatures voor je

Breda 16 uur € 15,98 per uur Hybride

Wil jij je ontwikkelen bij één van de grootste internationale dienstverleners ter wereld? Kickstart je carrière bij Aon!

Rotterdam 16 uur € 15,98 per uur Hybride

Wil jij je ontwikkelen bij één van de grootste internationale dienstverleners ter wereld? Kickstart je carrière bij Aon!

Capelle aan den IJssel 8 - 16 uur € 14,52 per uur Hybride

Zie jij de wereld het liefst door een lens en wil je graag je passie voor fotografie inzetten? Ga dan aan de slag bij Kamera Express en stel jouw toekomst én die van elke beeldmaker scherp!

Houten 16 uur € 17,95 per uur Hybride

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.

Amsterdam 24 - 40 uur € 16,44 per uur Hybride

De ideale bijbaan om jezelf te ontwikkelen! Ga aan de slag bij Knab als Customer Service Expert!

Utrecht 16 uur € 22,72 per uur Hybride

Ben jij een echte rechten-fanaat en word je enthousiast van goede juridische dienstverlening? Ga dan aan de slag als juridisch consulent bij FNV!

Rotterdam 16 uur € 16,25 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Rotterdam!

Hoofddorp 32 - 40 uur € 16,01 per uur Hybride

Met jouw oog voor detail muzikale knaken maken? Dat kan bij BumaStemra!

Driebergen-Rijsenburg 16 uur € 17,56 per uur Hybride

Staat bij jou duurzaamheid én je studie op 1? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij Triodos Bank!

Amsterdam 16 uur € 16,25 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Amsterdam.

Nijmegen 16 uur € 16,25 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als Klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Nijmegen.

Breda 16 uur € 16,25 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als Klantadviseur Personal & Wealth bij ABN AMRO in Breda.

Rotterdam 16 - 24 uur € 15,68 per uur Hybride

De ideale studenten bijbaan in de reisbranche!

SUSA
SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor hybride werken

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om hybride aan de slag te gaan. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. Of je nou thuis, hybride of op locatie wil werken: bij SUSA kan het allemaal! Zo combineer jij je werk gemakkelijk met je studie.

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien tussen 14,50 - €21,50 per uur (incl. vakantiegeld).

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt, waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte bijbaan op locatie? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA en we houden je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen op locatie! 

Ga thuis of op locatie aan het werk

Is dat afwisselen van werkplek toch niet helemaal iets voor jou en heb jij liever één vaste werkplek? Kies dan voor een bijbaan die volledig plaatsvindt op locatie of vanuit huis. Check hieronder of dit misschien beter bij je past.

 • Thuiswerken

  Kan jij je het beste concentreren vanuit jouw eigen studentenkamer? Ga ongestoord aan het werk met een thuiswerk bijbaan en bouw je eigen kantoor aan de hand van jouw wensen. Klinkt als iets voor jou? Kies dan voor een thuiswerkbijbaan! Lees hier meer!

 • Op kantoor werken

  Ben jij een echt gezelligheidsdier en werk jij het best als je wordt gestimuleerd door mensen om je heen? Of is jouw studentenkamer een plek waar je jezelf liever niet de hele dag in opsluit? Kies dan voor een bijbaan op kantoor. Lees hier meer!

Bekijk ook eens deze studentenbanen

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer!

 • Klantenservice medewerker

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Veelgestelde vragen over bijbanen vanuit huis

Bij o.a. deze bedrijven kan je thuiswerken: