Studentenbijbanen op locatie of (deels) thuis

Hé student! Wil jij graag geld verdienen, maar weet jij niet zo goed welke vorm van werken het beste bij je past? Dat snappen we! Daarom hebben wij op deze pagina alle werkvormen gezet waar wij vacatures voor aanbieden. Via SUSA verdien je goed én zijn de flexibele werktijden perfect te combineren met je studie. Word jij al enthousiast? Check snel de pagina hieronder en kom erachter of jij liever thuis, hybride of op kantoor aan het werk gaat. Zo kun je vandaag nog solliciteren op een studentenbijbaan die bij jou past!

Verschillende werkvormen

Thuiswerken

Merk jij dat je je beter kunt concentreren als jij je lekker afsluit op je eigen studentenkamer? Met een bijbaan waarbij je thuiswerkt, tover jij je kamer om tot je eigen werkplek en heb je geen gezeik met reizen van en naar kantoor. Wil jij knaken verdienen vanuit je eigen huis? Lees hier meer over thuiswerken en vind een bijbaan die bij je past!

Hybride werken

Houd jij ervan om gezellig met collega’s te werken, maar heb jij soms ook behoefte aan wat meer rust tijdens je werk? Kies er dan voor om hybride aan de slag te gaan: dan kun jij jouw werkdagen afwisselen tussen thuis en op kantoor. Perfect voor balans in jouw drukke studentenleven! Lees hier meer over hybride werken en vind jouw ideale bijbaan!

Op locatie werken

Woon jij in een druk huis of heb jij een kleine studentenkamer, waardoor je snel afgeleid raakt wanneer jij je moet concentreren? Of heb jij gewoon behoefte aan gezelligheid om je heen? Kies dan voor een bijbaan op locatie. Zo ga je gezellig aan de slag met collega’s en kunnen jullie elkaar motiveren om productief aan het werk te gaan. Lees hier meer over werken op locatie en vind jouw droombijbaan!