Studentenbijbaan in Alkmaar

Alkmaar: de kaasstad van Nederland! Maar niet alleen dat, ook een prachtige stad om te studeren én te werken. In zo'n mooie stad vol terrasjes, winkelgebieden en musea kun jij die extra zakcenten wel gebruiken. Daarom kun je nu ook in Alkmaar aan de slag via SUSA! Check onze vacatures hier en scoor jouw favoriete bijbaan.

Een bijbaan via SUSA in Alkmaar betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 6 vacatures voor je

Nieuw
Diemen 16 uur € 15,77 per uur Op locatie

Er is niks zo frustrerend als een geblokkeerde pas of een vergeten pincode. Gelukkig ben jij daar om klanten van ICS te hulp te schieten! Voor alle creditcardproblemen heb jij de oplossing.

Amsterdam 12 - 16 uur € 14,39 per uur Hybride

Ben jij een echte wereldreiziger? Tijd om aan boord te stappen bij Cygnific KLM!

Amsterdam 16 uur € 15,77 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word adviseur daily contacts bij ABN AMRO!

Zwolle 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Amsterdam 16 - 20 uur € 12,08 per uur Op locatie

Ajax-fans opgelet! Dit is een unieke kans om achter de schermen van de ArenA te kijken.

Hoofddorp 16 uur € 13,51 per uur Op locatie

Ben jij een echte fitness guru en krijg je een goede dosis energie van het helpen van mensen? Grijp je kans en ga aan de slag als klantenservice medewerker bij Basic-Fit

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Alkmaar

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Alkmaar helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Amersfoort. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar