Werken bij Cygnific KLM

Student& werken bij Cygnific KLM

Werken bij Cygnific is meer dan werken bij de vertegenwoordiger van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM). Met een bijbaan bij Cygnific ben jij namelijk student én klantenservice medewerker! Wist je bijvoorbeeld dat je hier veel mensenkennis opdoet? Een handige skill voor nu en later! Zo haal jij het maximale uit je studentenleven. Lees hier alles over werken bij Cygnific KLM, check onze vacatures en join SUSA!

Over Cygnific KLM

Cygnific is een dochteronderneming van KLM. Als één van de grootste Sales & Service Centers van Air France KLM houdt Cygnific zich bezig met alle vragen rondom een vliegreis. Denk aan de boekingen, het inchecken of de bagage. De focus van Cygnific ligt op het leveren van de allerbeste service. Ben jij bereid om dat extra stapje te zetten voor een supertevreden klant? Dan is dit dé plek voor jou!

Cygnific 250X250
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Het klantenserviceteam is een mix van jonge (SUSA-)studenten en seniors. Er heerst een fijne werksfeer en iedereen neemt de tijd voor je. Ik heb nooit meegemaakt dat iemand ‘nee, nu even niet’ zei, en dat terwijl ik in het begin natuurlijk veel vragen had.
Philip

Klantenservice Medewerker bij Cygnific KLM

Make it count bij Cygnific KLM

Al vanaf 2015 loopt SUSA rond bij Cygnific. Inmiddels weten wij dus zeker dat werken bij Cygnific KLM een hele chille bijbaan is. Op de kantoren in Amsterdam en Enschede werken meer dan 1.000 Cygnificans die samen zo’n 18 verschillende talen spreken. Zij helpen als klantenservice medewerker alle vakantiegangers uit de brand. Een bijbaan die niet alleen goed is op je cv, maar ook voor je ontwikkeling en sociale netwerk! SUSA. Make it count.

Het leukste aan werken bij Cygnific KLM

 • Vliegende start
  Als Klantenservice Medewerker bij Cygnific KLM zorg je ervoor dat iedere passagier zonder zorgen op reis gaat. Je helpt de passagiers met alle vragen en verzoeken die ontstaan vóórdat de vlucht plaatsvindt. Jij geeft ze een vliegende start!
 • Lekker sfeertje
  De sfeer bij Cygnific is informeel en je krijgt veel vrijheid. In het ruime en modern ingerichte kantoor voel jij je ook snel thuis. Naast dat je zelf je pauze mag bepalen, is er genoeg ruimte voor ontspanning. Zoals bij de pooltafel!
 • Veel leren
  Met deze bijbaan leer je ontzettend veel! Iedere situatie is anders, dus je mensenkennis gaat snel vooruit. Je leert wat klanten willen en hoe je daarop moet reageren. Een handige skill voor nu en later!
 • Goed salaris
  Bij Cygnific verdien je €14,56 per uur. Lekker toch? Ook fijn: je krijgt iedere week uitbetaald!

SUSA’s over hun werk bij Cygnific

Een Vliegende Start Met Deze Bijbaan Afbeelding Blogpost

Julia

Een flexibele, goedbetaalde bijbaan vinden die óók nog eens perfect aansluit bij je opleiding. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. In deze blog vertelt SUSA-student Julia hoe het haar is gelukt om de perfecte bijbaan naast haar studie te vinden.

Achter De Schermen Bij Cygnific Blogpost Afbeelding

Philip

Vandaag spreken we met de 24-jarige Philip Johannes. Hij werkt als Klantenservice Medewerker bij Cygnific, en draagt zorg voor het klantcontact van Air France KLM.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar