Werken bij Cygnific

Bij SUSA zijn we er voor de student die op zoek is naar een bijbaan. Wij begrijpen studenten en weten wat ze nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat jij als student op de juiste plek terecht komt als het gaat om een bijbaan.

SUSA flexibel studentenwerk werkt al sinds 2015 voor Cygnific, een dochteronderneming van KLM. Gave opdrachtgever, waar inmiddels al veel studenten van SUSA werken. Een bijbaan bij Cygnific is méér dan een kantoorjob, je maakt namelijk deel uit van een internationaal team van positieve, enthousiaste en ambitieuze mensen.

Op de kantoren in Amsterdam en Enschede werken meer dan 1000 Cygnificans die met elkaar zo'n 18 verschillende talen spreken. Een toffe internationale werkomgeving dus!

Wil je ook aan de slag bij Cygnific? Kijk hier naar de vacatures die openstaan.

Klantenservice Medewerker B2C bij Cygnific KLM

Je kent het wel: is die vakantie met vrienden eindelijk geboekt, kom je erachter dat je beste vriend jouw naam niet kan spellen. Super vervelend, want zo kom jij het vliegtuig niet in.. Gelukkig zijn daar de helden van KLM die jou met één telefoontje uit de brand helpen. Zo kan jij zorgeloos van je vakantie genieten!

Word jij ook zo'n held en bezorg jij andere reisliefhebbers de perfecte reis? Meld je dan nu aan voor een vliegende start als Klantenservice Medewerker B2C bij Cygnific KLM!

Lees meer