Werken bij Cygnific

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan bij Cygnific! Werken bij Cygnific is meer dan een bijbaan: je maakt namelijk deel uit van een internationaal team van enthousiaste en ambitieuze (student)collega’s. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en word je flink uitgedaagd. Ben je benieuwd wat het werken bij Cygnific KLM nog meer bijzonder maakt? Op deze pagina lees je alles over de organisatie, de ervaringen van andere studenten, het sollicitatieproces en meer!

De organisatie

Cygnific is de dochteronderneming van KLM, die ken je waarschijnlijk wel. Als vertegenwoordiger van KLM houdt Cygnific zich bezig met allerlei vragen rondom een vliegreis. Denk aan vragen over boekingen, inchecken of bagage. De focus van Cygnific ligt op het leveren van de beste service. Ben jij bereid om ook een stapje extra te zetten zodat de klant supertevreden is? Dan is dit de perfecte plek voor jou! Op de kantoren in Amsterdam en Enschede werken meer dan 1.000 Cygnificans die met elkaar zo’n 18 verschillende talen spreken. Een echte internationale werkomgeving dus!

JULIA EN PHILIP OVER HUN BIJBAAN BIJ CYGNIFIC

SUSA werkt al sinds 2015 voor Cygnific. Inmiddels zijn er dus al veel studenten van SUSA werkzaam bij Cygnific en weten wij precies waarom studenten juist bij Cygnific willen werken. Julia en Philip vertellen je graag zelf hoe zij het werken bij Cygnific ervaren.

Het kantoor

Als de coronamaatregelen het weer toelaten, mag je ook op kantoor werken. Het kantoor van Cygnific is ruim ingericht en heeft een internationale look! Er hangt een informele sfeer en je krijgt veel vrijheid. Wil je even een pauze inlassen? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld bij de pooltafel! Sta jij straks aan kop met poolen tijdens de vrijmibo?

Brandon in het SUSA Zonnetje

Cygnific vindt het belangrijk om haar medewerkers bij goede prestaties in het zonnetje te zetten, waaronder SUSA-student Brandon. In de nieuwsbrief van Cygnific is een gesprek van Brandon uitgeroepen tot het beste gesprek van heel Cygnific! Een super goede prestatie en daarom zetten wij Brandon in het SUSA Zonnetje.

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie bij Cygnific hieronder en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met een van de Recruiters van SUSA.

Als het gesprek met SUSA goed gaat, heb je als laatste stap een kick-off gesprek voordat je aan de slag gaat bij Cygnific. Hopelijk kunnen we daarna de champagne ontkurken, omdat jij je nieuwe toffe bijbaan hebt gevonden!