Bijbaan bij een verzekeraar

Een bijbaan die jou maakt tot professional

Zoek jij uitdaging in je bijbaan en ben je gebrand om carrière te maken? Top! Dan ben je bij een verzekeraar aan het juiste adres! Maak van jezelf een echte professional: krijg een grote naam op je cv én ontwikkel jezelf met diverse trainingen. Klinkt gaaf toch?!

Student& carrièretijger

Met een bijbaan bij een verzekeraar via SUSA kan jij meer zijn dan alleen student. Jij bent Student& carrièretijger. Want werken bij een groot bedrijf met veel verantwoordelijkheid, zie jij juist als een uitdaging! Aan ontwikkelingsmogelijkheden geen gebrek bij een verzekeraar. Er is altijd wel een training die je weer wat nieuws leert! Perfect voor jou als student én carrièretijger. 

SUSA Fotografie 2022 Lowres 61
SUSA Fotografie 2022 Lowres 75

Typen verzekeraars

 • Zorgverzekeraars: die ken je waarschijnlijk wel van je eigen zorgverzekering.

  Zij regelen dat de kosten van jouw ziekenhuis- of tandartsbezoek gedekt worden. Jij staat klanten te woord voor vragen over vergoedingen, betalingen of voorwaarden. Kortom, elke dag is anders en genoeg afwisseling! 

   

 • Schadeverzekeraars: die zorgen dat jouw financiële risico bij schade wordt verzekerd. 

  Hierbij kun je denken aan schade aan je auto, inboedel of aan je gehuurde scooter op vakantie. Wanneer iemand schade heeft opgelopen, kunnen ze contact opnemen met jou en help jij ze uit de brand!  

   

 • Pensioenuitvoerders: voor als je later gestopt bent met werken. 

  Hierbij bouw je gedurende je leven een bedrag op die aan het einde van je werkende leven in delen wordt uitgekeerd. Jij geeft klanten advies bij vragen over de gevolgen van bijvoorbeeld een echtscheiding of ander werk op je pensioen. Heel divers dus!

   

"Er is heel veel ruimte voor groei en coaching, ook buiten telefonie en social media."
Laura

Klantenservice medewerker bij a.s.r.

Werken bij een verzekeraar betekent:

 • Uitdagend en afwisselend werk: in de dynamische wereld van verzekeraars is geen dag hetzelfde. Je krijgt elke dag andere actuele vraagstukken waarvoor jij de juiste oplossing gaat zoeken! 
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden: met diverse trainingen leer je steeds een nieuwe skill. Van gesprekstechnieken tot effectief communiceren, je blijft jezelf uitdagen!
 • Neem een kijkje in een andere keuken: of je nu rechten of bedrijfskunde studeert, het maakt niet uit! Bij een verzekeraar leer je tijdens het inwerktraject alles om de klant te voorzien van een passende oplossing. 
 • Last but not least: werken in een gezellig studententeam!

Onze verzekeraar vacatures

Openstaande vacatures

Liever een andere regio of functie?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op.

Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker via SUSA

Staat een van deze opdrachtgevers straks op jouw cv?

OHRA
Logo Asr
Logo Zorg en Zekerheid
Logo Zilveren Kruis
Logo Tkp
MN 300X300
CED Logo
Logo Allianz Partners
Logo SOS International
Logo ONVZ