Alles over de verkiezingen voor studenten

Er is de afgelopen jaren heel veel gebeurd in de wereld en zo ook in de Tweede Kamer. Studenten moesten hun basisbeurs inleveren, werden opgescheept met een torenhoge studieschuld en kunnen door de inflatieĀ  minder goed rondkomen van hun (bij)baan.

Gelukkig zijn er op 17 maart 2021 Tweede Kamerverkiezingen en krijgt studerend Nederland weer de kans om voor zichzelf op te komen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je goed weet wat de verschillende standpunten van partijen zijn voordat je naar de stembus gaat.

"Ja maar hallo, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor als student?" Geen zorgen, we've got your back! Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van wat de verschillende partijen van plan zijn met de onderwerpen die voor jou als student belangrijk zijn. Handig toch?

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat zeggen de partijen over?

Debt W Scaled4

Studeren & basisbeurs

People Working Office Flat Design 52683 1957723 (3)

Werk & inkomen

De Toekomst Van De Woningmarkt 0

Wonen & Leven

Naarmate de verkiezingen dichterbij komen, zullen we meer content plaatsen die jou verder kunnen helpen in het maken van een stemkeuze. Houd dus onze pagina's op Instagram en Facebook in de gaten voor de nieuwste video's, interviews en blogs over de verkiezingen!