Alles over de verkiezingen voor studenten

Er is de afgelopen jaren heel veel gebeurd in de wereld en zo ook in de Tweede Kamer. Studenten moesten hun basisbeurs inleveren, werden opgescheept met een torenhoge studieschuld en kunnen door de inflatie  minder goed rondkomen van hun (bij)baan.

Gelukkig zijn er op 17 maart 2021 Tweede Kamerverkiezingen en krijgt studerend Nederland weer de kans om voor zichzelf op te komen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je goed weet wat de verschillende standpunten van partijen zijn voordat je naar de stembus gaat.

"Ja maar hallo, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor als student?" Geen zorgen, we've got your back! Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van wat de verschillende partijen van plan zijn met de onderwerpen die voor jou als student belangrijk zijn. Handig toch?

Weet jij al alles over de verkiezingen?

Ben jij degene in de vriendengroep die altijd alles weet van alle partijen of heb je zelf nog wat hulp nodig? Doe de verkiezingsquiz en kom erachter hoe je ervoor staat.

Doe de quiz nu

Naarmate de verkiezingen dichterbij komen, zullen we meer content plaatsen die jou verder kunnen helpen in het maken van een stemkeuze. Houd dus onze pagina's op Instagram en Facebook in de gaten voor de nieuwste video's, interviews en blogs over de verkiezingen!

Deel deze pagina met anderen: