SUSA

Student& werken bij SUSA

Al 75 jaar maken we flexibel werken naast je studie mogelijk, iets wat we iedere student gunnen. Heel veel studenten werken daarom via SUSA bij verschillende topwerkgevers in heel Nederland. En ook bij SUSA werken we niet alleen voor studenten, maar ook mét studenten. Op elke afdeling. Dit zorgt voor een hoop gezelligheid, creativiteit en goede drive. Iets waar je graag deel van uit wil maken.


Wil jij al tijdens je studie relevante ervaring opdoen in een leuk studententeam? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze Flex-functies bij SUSA.

Over SUSA

SUSA is in 1947 opgericht om studenten in staat stellen om te studeren door het bieden van een bijbaan, waarbij werk en studie goed kan worden gecombineerd. En na maar liefst 75 jaar doen we dat nog steeds. Door de studentenpools die we op flexibele en structurele basis bij een opdrachtgever inzetten, maken we het voor studenten mogelijk om een bijbaan te combineren met hun wisselende studierooster.

Waarom je flexibel bij SUSA wil werken

Bij SUSA begrijpen we dat je meer bent dan alleen student. We werken namelijk al 75 jaar met studenten, dus we snappen dat je naast je studie nog veel meer te doen hebt. Wij zorgen voor een flexibele bijbaan, die je perfect kan combineren met je studie, borrels en andere activiteiten. En dan hebben we het nog niet eens over de wekelijkse uitbetaling gehad. Nooit meer de momenten dat je wacht op DUO, maar gewoon iedere week geld op je rekening. Klinkt goed toch? 

Onze SUSA vacatures

Liever een andere regio of functie?

Kan! Schrijf je open in, dan nemen wij contact met je op.

Bij SUSA krijg je ruimte om door te groeien.
Er is een open, fijne sfeer en je bouwt vriendschappen op met je collega's.
Samuel

Medewerker Administratie en Commercie bij SUSA

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met de teammanager van de afdeling waar je wilt gaan werken. 

Yes you did it! Je gaat lekker aan de bak bij SUSA. Samen met jou worden je eerste werkdagen en het verdere inwerktraject afgestemd. Jouw nieuwe baan kan beginnen, tot snel!

Veelgestelde vragen

Dat ik zelf student ben, maakt dat ik heel goed kan levelen met alle studenten die ik spreek.
Danielle

Recruiter bij SUSA