Flexibel werken bij SUSA

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan bij SUSA! SUSA maakt flexibel werken naast je studie mogelijk. Al bijna 75 jaar. Heel veel studenten werken daarom via SUSA bij verschillende topwerkgevers in heel Nederland. En bij SUSA werken wij niet alleen voor, maar ook mét studenten. Op élke afdeling.

Wil jij al tijdens je studie relevante ervaring opdoen in een leuk studententeam? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze Flex-functies bij SUSA.

Solliciteer direct

Over SUSA

Studenten in staat stellen om te studeren door het bieden van een bijbaan, waarbij werk en studie goed kan worden gecombineerd. Met die wens is SUSA in 1947 opgericht door de Universiteit van Utrecht en door studenten. En dat doen we nog steeds. Elke dag. 100%.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools die op flexibele en structurele basis bij één opdrachtgever worden ingezet. Voor studenten maken we het mogelijk dat zij een bijbaan kunnen combineren met hun wisselende studierooster. Voor opdrachtgevers nemen we de werving, selectie én planning van A tot Z uit handen.

Waarom je bij SUSA wil werken?

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een gezellig team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een groot SUSA-feest organiseren.

Het Administratieteam van SUSA
Het Administratieteam van SUSA

Bij SUSA krijg je ruimte om door te groeien. Er is een open, fijne sfeer en je bouwt vriendschappen op met je collega's.

Samuel Kamphorst

Medewerker Administratie en Commercie bij SUSA

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met de teammanager van de afdeling waar je wilt gaan werken. 

Yes you did it! Je gaat lekker aan de bak bij SUSA. Samen met jou worden je eerste werkdagen en het verdere inwerktraject afgestemd. Jouw nieuwe baan kan beginnen, tot snel!

Veelgestelde vragen

Dat ik zelf student ben, maakt dat ik heel goed kan levelen met alle studenten die ik spreek.

Danielle

Recruiter bij SUSA

Het Recruitmentteam van SUSA
Het Recruitmentteam van SUSA