Medewerker Planning & Klantcontact bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,00 per uur

Weet jij in alle omstandigheden toch nog het overzicht te houden? Werk je het liefst zo nauwkeurig en met een duidelijke planning? Dan zit je bij SUSA als Medewerker Planning & Klantcontact helemaal op je plek. Met jouw planning skills zorg jij dat onze studenten goed hun werk kunnen doen én voorzien zijn van een duidelijke planning. Lees hieronder snel verder!

In het kort

  • Voor nauwkeurige studenten die houden van een uitdaging;
  • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 07:00 en 17:30 uur;
  • Een bijbaan met goede doorgroeimogelijkheden;
  • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Ga je aan de slag als Medewerker Planning & Klantcontact bij SUSA? Dan ben jij hét aanspreekpunt voor de studenten als het gaat om de planning, vakantiedagen, ziekte en andere vragen. Ook werk je mee aan de planningen van de tofste klanten van SUSA. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de planningen kloppen en dat je de studenten super studentvriendelijk helpt met hun vragen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Na aankomst op de Maliebaan maak je een praatje met collega’s terwijl die lekkere cappu je beker vult, jouw dag kan beginnen. En die ziet er altijd verschillend uit. Zo heb je naast het contact met de opdrachtgevers ook contact met de studenten en neem je de administratieve verwerking van de telefonische gesprekken mee. Multitasken geblazen dus! Het contact met studenten gaat voornamelijk over wijzigingen in de planning, ziektemeldingen of vakantieaanvragen. Hoe sneller jij kan schakelen, hoe sneller de student de planning heeft. En hoe sneller de student de planning heeft, hoe relaxter jij verder kan met je verdere werk. Dat wil zeggen; een afwisselende bijbaan in een gezellig team medestudenten!

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar jij haalt hier ook nieuwe energie uit. Kom maar op met dat plannen!

Wie ben jij?

  • Je bent HBO- of WO-student en studeert nog minimaal 12 maanden;
  • Je hebt bij voorkeur telefonische ervaring en hebt computerprogramma’s snel onder de knie;
  • Je kan snel schakelen tussen verschillende systemen en situaties;
  • Je bent servicegericht, stressbestendig en een echte teamplayer;
  • Je bent altijd in voor gezelligheid en een vrijmibo met collega’s.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent minimaal 12 maanden beschikbaar om 16 uur per week te werken, waarbij je iedere week zelf je uren kunt inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:30 uur. Je dient minimaal één dag in de week om 7:00 uur te kunnen starten en (vrijwel) iedere dinsdag vanaf 12:00 beschikbaar te zijn.

Over SUSA

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een leuk team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een groot SUSA-feest organiseren.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature