Medewerker Planning bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,00 per uur

Ben jij niet bang voor een puzzel van 10.000 stukjes en heb jij oog voor ieder detail? Ga dan nu aan de slag als Medewerker Planning bij SUSA in hartje Utrecht! Lees snel verder over de functie.

In het kort

  • Voor precieze studenten die uitdagingen zien in plaats van problemen;
  • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar, op te geven op ma, di en vr tussen 09:00 en 17:30 uur;
  • Een bijbaan met goede doorgroeimogelijkheden;
  • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als je aan de slag gaat als Medewerker Planning, kom je terecht op de afdeling waar alle planning gemaakt worden voor alle toffe klanten van SUSA. Op basis van wat de klanten vragen, maak jij een planning via Workgenda, onze plan-applicatie. Het is dus belangrijk dat precies werkt, maar ook alle opdrachten ziet als een uitdagende puzzel! Iedere planning is weer anders en aan de hand van een to-do-lijst werk je met gemak alle planningen af! Dat alles in combinatie met een onwijs leuk, divers en jong team. Wat wil je nog meer?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Aangekomen op de Maliebaan neem je de lift naar de derde verdieping of trotseer je de trap. Je begint je dag met een kop koffie of thee en maakt een praatje met je collega’s. Ready for some work and puzzlin’? Als je de komende werkdag hebt doorgenomen in de dagstart ben jij er klaar voor om alle uitdagingen die dag met beide handen aan te pakken. Van wijzigingen in de planning aanbrengen tot vragen beantwoorden van klanten en studenten, jij lost alles op. Zo zijn de klant- en student tevreden en kan jij relaxt verder aan je volgende klus.

 

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar jij haalt hier ook nieuwe energie uit. Kom maar op met dat plannen!

Wie ben jij?

  • Je bent HBO- of WO-student en studeert nog minimaal 12 maanden;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken;
  • Je kan snel schakelen tussen verschillende systemen en situaties;
  • Je bent servicegericht, stressbestendig en een echte teamplayer;
  • Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid én gezelligheid.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent minimaal nog 12 maanden beschikbaar om 16 uur per week te werken, waarbij je iedere week zelf je uren kunt inplannen op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 09:00 - 17:30 uur. SUSA is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30, maar op woensdag en donderdag worden er geen planningen gemaakt.

Over SUSA

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een leuk team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een groot SUSA-feest organiseren.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature