Studentenbijbaan in Utrecht

D'r is geen mooier plekkie, as Utereg me stad! Nu jij student bent in het prachtige Uuu, wil je hier natuurlijk nooit meer weg. Dus op zoek naar die droombaan! En die vind je bij SUSA. Een flexibele bijbaan naast je studie, zodat je nog steeds tijd hebt voor een drankie op het Neude. Wie wil dat nou niet? Sla jij die flexibele bijbaan in Utrecht via SUSA aan de haak?    

 

Een bijbaan via SUSA in Utrecht betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 13 vacatures voor je

Amsterdam 16 uur € 14,32 per uur Op locatie

Goooeeeeedemorgen! Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij een win-win voor jou.

Utrecht 8 - 24 uur € 15,65 per uur Op locatie

Houd jij van een praatje maken en weet jij je vrienden altijd in no-time te overtuigen? Dan heeft VodafoneZiggo jou nodig!

Utrecht 20 - 32 uur € 16,09 per uur Op locatie

Heb jij je eigen planning altijd onder controle en kan jij je hoofd koel houden op de goede momenten? Dan is Carglass op zoek naar jou!

Utrecht 16 uur € 13,54 per uur Op locatie

Ben jij een echte reisfanaat en ben jij het liefst iedere dag hiermee bezig? Ga dan aan de slag als travel consultant bij BCD Travel en help zakelijke klanten aan de perfecte reis!

Utrecht 24 - 40 uur € 14,17 per uur Op locatie

Ben jij altijd voorbereid met een nauwkeurige en duidelijke planning? Dan hebben wij jouw puzzel en planning skills nodig!

Zeist 16 uur € 15,49 per uur Hybride

Anderen uit de brand helpen met hun pensioen, terwijl je zelf vast voor je pensioen spaart? Reageer dan nu!

Amsterdam 16 uur € 14,30 per uur Hybride

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij de Telegraaf!

Amsterdam of Nijmegen 16 uur € 15,17 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word medewerker business contacts bij ABN AMRO!

Utrecht 4 - 18 uur € 15,34 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Utrecht 3 - 12 uur € 15,34 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

3 - 16 uur € 15,34 per uur

Wil jij een goed betaalde bijbaan met betekenis? Wij hebben hem voor je gevonden!

De Bilt (Regio Noord-Oost Utrecht) 6 - 12 uur € 15,34 per uur Op locatie

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Omgeving Utrecht 6 - 12 uur € 15,34 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Medewerker Thuishulp bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Utrecht

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Utrecht helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Utrecht. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar