Medewerker contact center bij de Efteling

Header Efteling
Plaats
Kaatsheuvel
Aantal uur per week
12 - 16 uur
Salaris
€ 13,81 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& fantasie fanaat

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker bij het Efteling Contact Center ben jij student én fantasie fanaat! Met jouw enthousiasme en interesse voor het sprookjesachtige park, tover jij bij elke gast een lach op het gezicht! En dat niet alleen. Je ontwikkelt je tot expert op het gebied van communicatie, zodat je elke gast steeds weer verwondert. De Efteling laat menig hart sneller kloppen. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de Efteling? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou!

Deze vacature in het kort

 • Jij hebt een grote passie voor de Efteling en wilt graag in het weekend werken;
 • Plan je eigen uren in van 12 tot 16 uur per week van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur (waarvan 8 uur op zaterdag);
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €13,81* per uur;
 • Werken in een sprookjesachtige omgeving met een fijn team! 
* Het bedrag van €13,81 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,75 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Steek jij net als Langnek graag je nek uit? Dit is je kans! In de rol van medewerker contact center help je (potentiële) gasten met vragen over openingstijden, tickets of een verblijf in Efteling Bosrijk. Doordat jij net een stapje extra zet om de gasten goed te helpen, weet jij de hoogste gastbeleving te scoren! Yes, daar krijg jij energie van en zo vliegen de dagen voorbij.Bij het Efteling Contact Center werk je samen met andere studenten, wel zo gezellig! En, jullie delen allemaal dezelfde passie voor sprookjes en fantastische verhalen. Verder heb je vanuit jouw werkplek het theater van Ravelijn op de achtergrond en is het pand net zo magisch als het park zelf. Klaar om in de wonderlijke wereld van de Efteling te werken? Grijp deze kans!

Over Efteling

Werken bij de Efteling is niet zomaar een bijbaan. Naast werken in een sprookjesachtige omgeving, biedt de Efteling jou alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dat klinkt goed! Van het leren van een extra taal tot het verbeteren van je communicatieve skills; niets is te gek.  Je wordt in overleg op wisselende dagen ingepland en ondersteunt de collega’s van het Efteling contact center op het kantoor met diverse werkzaamheden. Kortom, elke dag is anders en leer je nieuwe dingen!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en bent minimaal één jaar beschikbaar;
 • Jij vindt het niet erg om in drukke periodes ook het weekend, na studie en tijdens vakantieperiodes te werken;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij werkt graag op de meest unieke werkplek van Nederland!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als adviseur daily contacts bij ABN AMRO in Nijmegen!

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als adviseur daily contacts bij ABN AMRO in Breda!