Medewerker Collection team bij BumaStemra

Plaats
Hoofddorp
Aantal uur per week
16 - 20 uur
Salaris
€ 16,02 per uur
Werklocatie
Hybride
KCC Branchepagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Als medewerker Collection team zorg jij ervoor dat openstaande facturen netjes worden afgehandeld;
  • Plan flexibel je eigen werktijden in, gemiddeld 20 uur per week op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 - 21.00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €16,02*;
  • Werk max. 50% van de tijd vanuit huis en de rest gezellig op kantoor;
  • Werkervaring opdoen bij dé organisatie op het gebied van muziek.
*Het bedrag van €16,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,79 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als medewerker binnen het Collection team bij BumaStemra en houd je je bezig met debiteurenbewaking en zorg je ervoor dat openstaande facturen netjes worden afgehandeld. Je komt terecht in een team met drie ervaren medewerkers die klaar staan om jou en andere flexibele krachten te begeleiden. Na een uitgebreid inwerktraject en training on-the-job weet jij precies hoe jij elke case oppakt. Tijdens jouw werkdag bel je klanten met openstaande facturen op en help je ze om hun betalingen te regelen. Klanten kunnen verschillende redenen hebben voor het niet betalen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat ze de factuur niet hebben ontvangen, dat deze niet goed is verwerkt, of dat er bepaalde gegevens niet kloppen. Aan jou de taak om dit uit te zoeken en ervoor te zorgen dat de facturen goed terecht komen.

In enkele gevallen komt het voor dat een klant niet wil of kan betalen. Geen probleem voor jou, want met jouw communicatieve en empathische skills kom jij samen met de klant tot een passende oplossing. Om er vervolgens voor te zorgen dat alles terug te vinden is, leg je elk gesprek na afloop vast en zorg je er met jouw oog voor detail voor dat dit overzichtelijk in de systemen komt te staan. Daarnaast beheer je de mailbox van het Collection team en zorg je ervoor dat alle vragen en opmerkingen snel en efficiënt afgehandeld worden. Kortom, een ontzettend gevarieerde bijbaan waarbij geen dag hetzelfde is! Dat maakt jou als medewerker Collection team bij BumaStemra student& onmisbare alleskunner!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over Buma/Stemra

BumaStemra is een collectieve beheerorganisatie voor muziekauteursrecht en vertegenwoordigt componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. De organisatie zorgt voor een vergoeding voor de makers voor het gebruik van hun muziek op onder andere radio, tv, streamingdiensten, podia en in horeca, winkels en bedrijfsruimtes. Daarnaast promoot Buma/Stemra het Nederlands auteursrecht in zowel binnen- als buitenland. Zo worden bijvoorbeeld Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers een internationaal podium geboden door belangrijke evenementen als Eurosonic Noorderslag en het ADE te ondersteunen. 

Je komt te werken binnen het Collection team op de afdeling Finance, waar veel contact is met klanten. Dit team speelt een cruciale rol in het beheren van de financiën en zorgt ervoor dat BumaStemra op volle toeren kan blijven draaien. De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal, met een focus op samenwerking. Zo worden gezelligheid en resultaten behalen mooi gecombineerd. Het kantoor is gelegen tegenover het treinstation Hoofddorp, wat jou een hoop reistijd scheelt!

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student en minimaal een jaar beschikbaar;
  • Jij beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend;
  • Jij bent communicatief sterk en kunt zelfstandig aan de slag;
  • Jij bent klant- en servicegericht en denkt graag mee met de klant.
  • Jij werkt nauwkeurig en houdt van overzicht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij Mediahuis!

Jouw banksaldo in de spotlight zetten? Ga aan de slag bij Holland Casino en boost die rekening!