Klantenservice medewerker bij ONVZ

Veelgestelde Vragen
Plaats
Houten
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 17,95 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor zelfverzekerde hbo- en wo-studenten die wel houden van een kletspraatje;
 • Flexibele werktijden deels vanuit huis en 2x per maand op kantoor, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 en 18.00 uur;
 • Wekelijks uitbetaald en €17,95 per uur*;
 • Werken in een fijn team dat gericht is op jouw ontwikkeling!
*Bij ONVZ krijg jij €15,39 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt wekelijks een eindejaarsuitkering uitbetaald van 8,33% van je uurloon, waardoor je omgerekend op een uurloon van €16,67 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €17,95. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij ONVZ ben jij student én sociaal dier! In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor klanten met vragen over hun zorgverzekering. Jij luistert, adviseert en lost op. Niet alleen een kans om klantgerichte skills te boosten, maar ook een kans om te groeien en je skills verder te ontwikkelen. Zet die headset op, want jij gaat de klantenservice naar een hoger niveau tillen!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk, waarbij het belang van de verzekerden voorop staat. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Het is immers hun leven en hun gezondheid. Daar maakt ONVZ zich elke dag sterk voor, want als klant ben je namelijk vrij om te bepalen welke arts je helpt en naar welk ziekenhuis je gaat. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

ONVZ is een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen met een duidelijke visie: talent aantrekken, behouden en doorontwikkelen. Als onderdeel van de ONVZ-familie krijg je toegang tot trainingen, stages en doorgroeimogelijkheden. We streven naar een hechte gemeenschap waarin elke medewerker zich thuis voelt en deel uitmaakt van ons DNA. Met regelmatige updates over strategie, jaarplannen en doorgroeimogelijkheden, zorgen we dat jij altijd op de hoogte bent en je optimaal kunt ontwikkelen.

Over ONVZ

ONVZ is een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. Wat ONVZ bijzonder maakt, is dat het een organisatie is zonder winstoogmerk. Het gaat immers om de gezondheid van klanten. ONVZ maakt zich dan ook elke dag sterk om het belang van de verzekerden dus compleet op nummer 1 te zetten. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Zo zijn zij vrij om te bepalen welke arts zij consulteren en naar welk ziekenhuis zij gaan. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend en maakt ONVZ erg vooruitstrevend. Je komt te werken in een open team, dat erg sociaal en betrokken is. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers. Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Heb jij daarnaast leuke ideeën of verbeterpunten? Bij ONVZ is iedereen onderdeel van de organisatie, dus er is altijd ruimte voor initiatief!

Jij bent Student&

 • Je bent een hbo- of wo-student en wil graag je skills verder ontwikkelen; 
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant op een troon plaatst;
 • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
 • Je hebt interesse in de zorg.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde zomerbijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Staat bij jou duurzaamheid én je studie op 1? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij Triodos Bank!