Klantenservice medewerker bij Corendon

Header-2
Plaats
Landelijk
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 14,02 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& reisgoeroe

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Corendon ben jij student én reisgoeroe! Met jouw passie voor reizen ben jij de perfecte kandidaat om reizigers en vakantiegangers te helpen met al hun vragen rondom hun reis. Zo kunnen zij zorgeloos genieten van hun vakantie én kun jij binnenkort zelf jouw nieuwe reis boeken. Check dus de vacature hieronder en solliciteer vliegensvlug!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die houden van reizen en anderen blij maken;
 • Werk 16 uur per week van ma t/m vr 09.00 – 21.00 uur & za 9.00 – 20.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald, een uurloon van €14,02*;
 • Boost je cv terwijl je je vakantie bij elkaar verdient!
* Het bedrag van €14,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,98 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Corendon ben jij hét aanspreekpunt voor reizigers en vakantiegangers wanneer zij vragen hebben over hun reis. Zo krijg je bijvoorbeeld vragen over het wijzigingen of annuleren van de boeking, het bijboeken van transfers en het meebrengen van bagage. De gesprekken die jij met de klanten zult voeren, zijn erg persoonlijk. Jij neemt de tijd om te luisteren naar de klant en te begrijpen wat voor behoeften deze heeft. Want we weten allemaal dat het wel zo prettig is als je vakantie soepel verloopt. Gelukkig weet jij op elke vraag antwoord doordat je een uitgebreid inwerktraject hebt gehad. Gedurende dit inwerktraject word je goed begeleid door je collega’s zodat jij alle skills en systemen onder de knie krijgt. Na het inwerktraject zal je nog volop gecoacht worden door middel van training on the job. Zo kun jij klanten goed helpen met al hun vragen én blijf je jezelf ontwikkelen: win-win! Je komt te werken in een erg divers en behulpzaam team. De omgeving waarin je werkt is dynamisch en hierin wordt weleens gewisseld met procedures. Dat is voor jou geen probleem, omdat jij goed samenwerkt met het team en ervan houdt om door te blijven leren. Serieus aan het werk gaan, wordt uiteraard afgewisseld met gezelligheid op de werkvloer. Zo wordt er twee keer per jaar een uitje georganiseerd, zijn er borrels met bijvoorbeeld kerst en sinterklaas en worden er verschillende sportactiviteiten door het jaar heen georganiseerd. Kortom, dé ideale bijbaan als je het ons vraagt!

Over Corendon

Sinds 2000 richt Corendon zich op de verkoop van vakanties en reizen. Zo bieden ze een breed scala aan vakanties aan, waaronder stedentrips en zon- en wintersportvakanties. Hierbij kunnen zowel vluchten, accommodaties en transfers geboekt worden. Het bedrijf heeft daarnaast een eigen luchtvaartmaatschappij genaamd Corendon Dutch Airlines en verschillende hotels in Turkije en op Curaçao. Corendon staat ook stil bij de toekomst en vindt het belangrijk dat vakanties ook verantwoord kunnen worden gevierd. Zo zijn er verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het investeren in zuinigere vliegtuigen en zonnepanelen op hotels. Ook betrekken ze de klant bij het maken van bewuste keuzes: bij het boeken van een vakantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om duurzamere kerosine aan te schaffen. Want samen bereiken we meer dan alleen!

Jij bent Student&

 • Jij bent sociaal: jij houdt ervan om met klanten te praten en bent hierbij klantgericht en vriendelijk;
 • Jij hebt een empathisch vermogen: jij denkt mee met de klant en denkt hierbij vooruit (zowel commercieel als servicegericht);
 • Jij hebt een adviserend vermogen: jij weet hoe je de klant moet helpen en doet dit op een begrijpelijke manier;
 • Jij kunt snel schakelen: zowel tussen alle systemen als tussen opvolgende gesprekken;
 • Jij bent flexibel: jij kunt omgaan met veranderingen in de manier van werken;
 • Jij bent zelfstandig: je kunt samenwerken, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als klantadviseur daily banking bij ABN AMRO in Rotterdam!