Klantenservice medewerker bij Essent

SUSA Fotografie 02584
Plaats
's-Hertogenbosch
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 15,85 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& energiebom

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Essent laat je dat zien! In deze studentenbaan komt de energiebom in jou naar boven: jij pakt alle klantvragen zo goed mogelijk op en eindigt ieder gesprek met een lach. Met een goed inwerktraject en ruimte om door te groeien, haal je met deze flexibele bijbaan het maximale uit je studentenleven. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Essent!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die volledig vanuit huis willen werken, zonder gedoe over reistijd;
 • Plan flexibel je werktijden in, 16 uur p.w. van ma t/m vr tussen 08.00 - 18.00 uur en op za tussen 09.00 - 13.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €15,85*;
 • Je komt terecht in een gezellig team met een informele werksfeer!
* Bij Essent krijg jij €14,05 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt per uur ook een eindejaarsuitkering uitbetaald van 4,5% waardoor je omgerekend op een uurloon van €14,68 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €15,85.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Essent is geen dag hetzelfde en staat afwisseling centraal. Jij houdt je bezig met allerlei soorten klantvragen: van een verhuizing doorgeven tot het verlengen of opstellen van een contract. Jij zorgt ervoor dat alle vragen zo goed en snel mogelijk worden opgepakt en eindigt elk gesprek met een lach. Zij blij, jij blij, wij blij!

In deze studentenbijbaan kun jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Jij leeft je in in de klant en herkent snel de verkoopsignalen. Jij bent pas tevreden als de klant dat is. Daarna verwerk je ieder gesprek zorgvuldig in het systeem. Is het druk? No stress! Jij houdt je hoofd koel en bewaakt het overzicht. Zo kan jij de klant zo goed mogelijk helpen. En daar gaat het om. Gaat alles goed en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ook daar denkt Essent in mee. Naast klantvragen via de telefoon kan je in de avonduren voor Energie Direct ook vragen via de chat beantwoorden. Zo help je nog meer klanten via verschillende media. En, zo ontwikkel jij nóg meer sociale skills ;).
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Over Essent

De bekende energieleverancier Essent voorziet samen met 70.000 medewerkers ruim 50 miljoen klanten van energieproducten! Zij streven naar een betere toekomst vol energieoplossingen, die mensen met elkaar kunnen verbinden. Hierin speelt duurzaamheid een centrale rol. Past dat bij jou? Kom dan werken bij Essent!

Je werkt bij Essent in principe vanuit huis, op één trainingsdag in Zwolle of Den Bosch na. Bij deze opdrachtgever word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je volgt eerst een inwerktraject waarin je alles leert over de taken van een klantenservice medewerker. Chill toch? Daarnaast is de werksfeer lekker informeel: je werkt in een team met andere SUSA-studenten en hebt collega’s van verschillende leeftijden. Ambities om binnen Essent door te groeien? Dan kan dat zeker!

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands en een woordje Engels;
 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Jij houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook de leiding nemen in gesprekken;
 • Jij speelt liever in een team dan solo;
 • Jij werkt graag vanuit huis zodat je geen tijd kwijt bent aan reizen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Nieuw

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.