Klantenservice medewerker bij de Bijenkorf

Header-1
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 13,54 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij de Bijenkorf ben jij student én sociaal dier! In deze studentenbaan ben jij hét stralende visitekaartje van de Bijenkorf. Jij weet de beste service te bieden, waardoor iedere gast zich bijzonder bij je voelt. Check snel deze toffe bijbaan en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die gesprekken met aandacht voeren;
 • Werk 16 uur per week vanuit huis en op kantoor van ma t/m za tussen 08.00 – 21.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €13,54*;
 • Werken in een team vol jong talent met veel doorgroeimogelijkheden!
* Het bedrag van €13,54 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,50 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat als klantenservice medewerker bij de Bijenkorf ben jij hét visitekaartje van de Bijenkorf en sta je voor Premium Service. Jij staat met passie klaar voor alle klanten en weet ze van de beste adviezen en informatie te voorzien. Je beantwoordt vragen over online aankopen, winkelbezoeken en allerhande zaken die extra service en aandacht nodig hebben. Dit is een bijbaan waar jij echt je persoonlijkheid in kwijt kunt zodat iedere klant met een glimlach de telefoon ophangt!  

Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact opnemen met de Bijenkorf en houdt contact met de klanten via verschillende communicatiekanalen. Hierbij schakel je ook met andere afdelingen. De werkdagen bij de Bijenkorf zijn erg divers: elke klant is anders, elke vraag is anders, elke dag is anders. Een hele gevarieerde bijbaan dus!

Over de Bijenkorf

De Bijenkorf is het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. Deze missie is de leidraad voor alles wat ze doen: voor hun gebouwen, evenementen, communicatie en medewerkers. Zij streven een cultuur na waar iedereen zich bijzonder voelt. Daar hoort een open, inclusieve organisatie bij; een organisatie waar iedereen bijzonder is, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt, en waar iedereen zich gerespecteerd, geaccepteerd, gehoord en gewaardeerd voelt. 

De Bijenkorf is een ambitieus bedrijf met een neus voor bijzondere mensen. Mensen waar ze daarom in blijven investeren als ze hier werken. Dat doen ze door een uitgebreide keuze aan trainingen en ontwikkelingsprogramma’s aan te bieden. Zodat jij nooit stil hoeft te staan in je carrière, welke kant je ook op wilt! 

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
 • Jij bent communicatief vaardig en dienstverlenend;
 • Jij houdt van écht contact met de klant;
 • Jij kunt goed luisteren, maar ook de leiding nemen in gesprekken. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Houd jij van een praatje maken en weet jij je vrienden altijd in no-time te overtuigen? Dan heeft VodafoneZiggo jou nodig! Wie weet maak jij kans op een reis naar New York!

Ben jij de matchmaker van je vriendengroep en wil jij deze skills optimaal inzetten? Ga dan aan de slag als recruiter bij SUSA!