Studentenbijbaan in Amsterdam

Studeren en werken in de hoofdstad van Nederland? Dat wil toch iedereen! In de stad van André Hazes, Johan Cruyff en Monica Geuze is altijd wel wat te beleven. Ook voor studenten die een bijbaan en vacatures zoeken in Amsterdam ligt de stad aan hun voeten! Sla jij die flexibele bijbaan in Amsterdam via SUSA aan de haak?    

Een bijbaan via SUSA in Amsterdam betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 12 vacatures voor je

Amsterdam 16 uur € 14,32 per uur Op locatie

Goooeeeeedemorgen! Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij een win-win voor jou.

Amsterdam 6 - 12 uur € 11,92 per uur Op locatie

Ben jij een trouwe Ajax fan en lijkt het jou tof om je geld te verdienen in de zomer bij je favoriete voetbalclub? Ga dan aan de slag bij het Ajax Service Team!

Amsterdam 16 uur € 14,30 per uur Hybride

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij de Telegraaf!

Amsterdam of Nijmegen 16 uur € 15,17 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word medewerker business contacts bij ABN AMRO!

Amstelveen 4 - 18 uur € 15,34 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Amsterdam 4 - 18 uur € 15,34 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Amsterdam 8 - 24 uur € 15,61 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als huiskamer medewerker draag jij bij aan het welzijn en het thuis-gevoel van de bewoners van Torendael.

Landelijk 16 uur € 13,45 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in voor een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Amsterdam 16 uur € 14,08 per uur Op locatie

Weet jij anderen binnen no-time te voorzien van een passend antwoord? Ga dan aan de slag bij Verisure!

3 - 16 uur € 15,34 per uur

Wil jij een goed betaalde bijbaan met betekenis? Wij hebben hem voor je gevonden!

Amsterdam 16 uur € 11,92 per uur Op locatie

Als Ajaxfan geld verdienen bij je favoriete voetbalclub? Ga dan aan de slag bij de Ajax fanshop in Johan Cruijf Arena.

Amsterdam 10 - 18 uur € 11,89 per uur Op locatie

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Amsterdam

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Amsterdam helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Amsterdam. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar