Het meest betrokken zorgpersoneel

De nieuwe generatie met Zorg geselecteerd

Jij wilt goede en kwalitatieve zorg leveren met minder ziekteverzuim en hogere medewerkerstevredenheid. En je bent op zoek naar voldoende en geschikt personeel die snel en effectief meewerkt aan verbeteringen en innovaties in de zorg. Heb je al eens aan studenten gedacht?

Met onze Zorgstudenten haal je een nieuwe generatie talent in huis, zodat jij de beste zorg kunt leveren voor jouw cliënten, jouw medewerkers en jouw zorginstelling.

 

Maak nu een afspraak

Dit krijg je van ons

  • Studenten: Door persoonlijke matching vinden wij gemotiveerde en empathische HBO-/WO-studenten met de juiste sociale vaardigheden. Studenten die graag hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Zij leren makkelijk en zijn daardoor snel inzetbaar. Met onze flexibele studenten haal je een nieuwe generatie van hoogopgeleid talent en kwaliteit in huis. Voor nu en in de toekomst.
  • Advies: Succesvol werken met studenten is een vak. Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij jou hoe je effectief, betaalbaar en succesvol kunt werken met studenten. Samen kijken we naar jouw vraagstuk en zorgen we dat jij de beste zorg kunt leveren voor jouw cliënten, jouw medewerkers en jouw zorginstelling.
  • Ontzorging: We creëren rust en stabiliteit in jouw planning en nemen desgewenst het gehele proces uit handen. Van werving en selectie tot opleiding, praktijkbegeleiding, planning, dag- en weeksturing, verloning en student care. Wij zorgen voor genoeg geschoolde handen aan het bed en dat je altijd beschikt over de juiste mensen op ieder uur van de dag. Ook in de avonden, weekenden en vakanties.

Onze specialiteiten

Onze zorgstudenten willen het verschil maken voor ouderen. En testen graag de nieuwste snufjes in het huishouden. Door een verkorte gerenommeerde opleiding zijn de studenten snel zelfstandig inzetbaar. Meer weten?

Neem contact met ons op

We selecteren studenten op de juiste mindset, het hebben van een zorghart en brengen ze via een verkorte opleiding de basiszorg bij. Daar zorgen we voor. Altijd. Meer weten?

Neem contact met ons op

Vaak het eerste contact dat cliënten met je hebben. Erg belangrijk dus. Wij weten wat werkt en wie je nodig hebt. En we zijn altijd superflexibel. Meer weten?

Neem contact met ons op

SUSA ontzorgt ons en weet goed welke toppers we nodig hebben in de zorg. De studenten van SUSA zijn sociaal, loyaal, enthousiast en een aanwinst aanvullend op onze vaste medewerkers.

Edwin Snoeks, Manager Extramurale Zorg

De Bilthuysen

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij de beste zorg door een betaalbare oplossing?

We leggen je graag uit wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen. Laat je gegevens achter of neem direct contact op met ons Zorgteam via 06-46311832 of susazorg@susa.nl.

Ja, ik wil meer weten

Onze partners in de zorg

Vragen? Neem contact op met:

SUSA Zorgteam
Tel: 06-46311832
E-mail: susazorg@susa.nl

Vul het contactformulier in