Flexibel zorgpersoneel met een glimlach

Nederland vergrijst en de druk op de zorg neemt toe. Waar personeelstekorten nog verder toenemen, willen zorgverleners wél de kwalitatieve en continue zorg kunnen blijven garanderen die de cliënten zo hard nodig hebben. Bij SUSA begrijpen we dat. En onze studenten kunnen hierbij helpen. In korte tijd zorgen wij ervoor dat flexibele en betrokken studenten klaarstaan om hun steentje bij te dragen.

Student& betrokken

Studenten zijn véél meer zijn dan alleen student. Naast ambitieus en hoogopgeleid, zijn het betrokken werknemers die jouw zorginstelling goed kunnen ontzorgen. Het kunnen leveren van een maatschappelijke bijdrage staat hoog in de lijst van belangrijkste 'pullfactoren' voor studenten bij de keuze van een bijbaan. Dat kan de zorg goed gebruiken! Doorpakkers om te poetsen en geïnteresseerde types die ook graag een praatje maken: bij SUSA staan flexibele en zorgzame studenten klaar om jouw personeelstekort op te lossen.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 20

Zorgpersoneel gezocht? Wij regelen het!

Een SUSA studentenpool geeft je organisatie continue flexibiliteit, optimale inzet en hoogopgeleide alleskunners. Met veel plezier gaan onze studenten aan de slag bij jouw zorginstelling. Wij garanderen maximale ontzorging. SUSA regelt namelijk dat de studenten goed landen, werken op de momenten dat jij ze nodig hebt en blijven plakken. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Klinkt goed?

SUSA. Make it count.

SUSA helpt zorginstellingen al 75 jaar om kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen. Want goede zorg telt. En dat garanderen wij met flexibele studenten. SUSA’s studenten geven jouw organisatie kwaliteit, flexibiliteit, ontzorging en kostenbesparing. Hoe?

  • Sociale studenten: Met zorg vinden en selecteren wij de juiste mensen die snel inzetbaar zijn. Sociale studenten met hart voor de zorg om de echte professionals te ondersteunen. Met hun verschillende studies en achtergronden beschik je over een nieuwe kweekvijver van zorgpersoneel. Met onze studenten haal jij een nieuwe generatie van betrokken medewerkers in huis. Ook in de avonden, weekenden en vakanties.
  • Advies: De beste zorg met betaalbaar personeel, daar helpen we je graag bij. Succesvol werken met studenten is een vak. We kijken naar een duurzame inzet, verder dan werving & selectie. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we jouw organisatie persoonlijk advies en zorgen we er samen voor dat we de studenten binden en behouden.
  • Maximale ontzorging: Wij werken al 75 jaar met studenten en hun wisselende roosters. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA wél zou hebben.
  • Ontzorging: Wij ontzorgen jou zodat jij je kunt richten op goede en kwalitatieve zorg. Van werving & selectie, opleiding & praktijkbegeleiding en planning & dagsturing tot binden & behouden. We nemen desgewenst het gehele proces uit handen.

Met onze SUSA-studenten verhoog je de instroom van personeel, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Zorgen we samen voor langdurig behoud. En heb je altijd een sluitende planning. We bieden je een betaalbare oplossing, die bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en vaste medewerkers.

“Doen jullie iets in het kraanwater?! Er zijn zoveel leuke, gemotiveerde jonge mensen in de wijk bezig, daar kan ik nog iets van leren!”
Desiree Hulsebosch

Zorgcoördinator Tzorg

Onze specialiteiten

Onze studenten zijn zorgzaam en snel inzetbaar. Haal een nieuwe generatie van betrokken medewerkers in huis die ook beschikbaar zijn in de avonden, weekenden en vakanties. Meer weten?

Onze studenten zijn ook inzetbaar als zorg of huiskamerondersteuner. Wij zorgen dat ze via een verkorte opleiding klaar zijn om te starten. Meer weten?

Een cliënt moet altijd weten waar die aan toe is. Daarom zorgen wij voor studenten met communicatieve vaardigheden. Meer weten?

Een samenwerking met SUSA bleek een zakelijke schot in de roos. Door het inzetten van zorgstudenten door middel van het concept van SUSA bieden zij ons een enorme ontzorging op het gebied van werving, planning, opleiding en het dagelijkse contact met de cliënt en de student.
Mike van Laar

Bestuurder Zonzorg

Onze partners in de zorg

Logo Sint Maartenskliniek
Logo Zonzorg
Logo Alfazorg
Logo Zorg En Plezier
Logo Tzorg
Logo Zorgsamen
Logo Buurtdiensten
Logo MOB
Logo Vivium Zorggroep

Bekijk ook deze branches:

Irene 1
Irene 1
Vragen? Neem contact op met

Irene van den Berg

SUSA flexibel studentenwerk
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht