Het meest betrokken zorgpersoneel

De nieuwe generatie met Zorg geselecteerd

Door de vergrijzing neemt de druk op de zorg toe. Jij wilt goede en kwalitatieve zorg leveren, maar je hebt niet voldoende personeel. Je wilt wendbaar zijn en de kosten beheersen. Als goede werkgever wil je bovendien jouw personeel binden en vooral ook behouden. Heb je al eens aan SUSA-studenten gedacht?

Door onze unieke combinatie van studenten, advies en ontzorging, leveren we snel inzetbaar en betaalbaar personeel met meerwaarde.

Neem contact met ons op

Dit krijg je van ons

  • Studenten: Met zorg vinden en selecteren wij de juiste mensen die snel inzetbaar zijn. Sociale studenten met hart voor de zorg om de echte professionals te ondersteunen. Met hun verschillende studies en achtergronden beschik je over een nieuwe kweekvijver van zorgpersoneel. Met onze studenten haal jij een nieuwe generatie van betrokken medewerkers in huis. Ook in de avonden, weekenden en vakanties.
  • Advies: De beste zorg met betaalbaar personeel, daar helpen we je graag bij. Succesvol werken met studenten is een vak. We kijken naar een duurzame inzet, verder dan werving & selectie. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we jouw organisatie persoonlijk advies en zorgen we er samen voor dat we de studenten binden en behouden.
  • Ontzorging: Wij ontzorgen jou zodat jij je kunt richten op goede en kwalitatieve zorg. Van werving & selectie, opleiding & praktijkbegeleiding en planning & dagsturing tot binden & behouden. We nemen desgewenst het gehele proces uit handen.

Met onze SUSA-studenten verhoog je de instroom van personeel, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Zorgen we samen voor langdurig behoud. En heb je altijd een sluitende planning. We bieden je een betaalbare oplossing, die bijdraagt aan de tevredenheid van cliënten en vaste medewerkers.

Onze specialiteiten

Onze zorgstudenten willen het verschil maken voor ouderen en zijn snel inzetbaar. Met onze studenten haal je een nieuwe generatie van betrokken medewerkers in huis. Ook in de avonden, weekenden en vakanties.

Neem contact met ons op

We selecteren studenten op de juiste mindset, het hebben van een zorghart en brengen ze via een verkorte opleiding de basiszorg bij. Daar zorgen we voor. Altijd. Meer weten?

Neem contact met ons op

Vaak het eerste contact dat cliënten met je hebben. Erg belangrijk dus. Wij weten wat werkt en wie je nodig hebt. En we zijn altijd superflexibel. Meer weten?

Neem contact met ons op

SUSA ontzorgt ons en weet goed welke toppers we nodig hebben in de zorg. De studenten van SUSA zijn sociaal, loyaal, enthousiast en een aanwinst aanvullend op onze vaste medewerkers.

Edwin Snoeks

Manager Extramurale Zorg, De Bilthuysen

Een samenwerking met SUSA bleek een zakelijke schot in de roos. Door het inzetten van zorgstudenten door middel van het concept van SUSA bieden zij ons een enorme ontzorging op het gebied van werving, planning, opleiding en het dagelijkse contact met de cliënt en de student.

Mike van Laar

Bestuurder, Zonzorg

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij de beste zorg met betaalbaar personeel?

We leggen je graag uit wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen. Laat je gegevens achter of neem direct contact op met ons Zorgteam via Irene van den Berg op 06-28877754 of via I.vandenBerg@susa.nl.

Ja, ik wil meer weten

Onze partners in de zorg

Vragen? Neem contact op met:

SUSA Zorgteam
Contactpersoon: Nicky Blom
Tel: 06-28877754 
E-mail: I.vandenBerg@susa.nl

Vul het contactformulier in