Studentenbijbaan in Amersfoort

De prachtige, historische stad Amersfoort groeit steeds meer uit tot studentenstad. Of je nu net een studentenkamer hebt gevonden of hier nog niet weg wilt bij je ouders: het is een heerlijke stad om te studeren, en om te werken! Dus ook in Amersfoort hebben wij flexibele studentenbijbanen klaarstaan, zodat jij zonder zorgen je biertje bij De Kromme of je kaartje voor Into The Woods kunt afrekenen. Check ze hier en scoor jouw favoriete bijbaan!

Een bijbaan via SUSA in Amersfoort betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 9 vacatures voor je

Utrecht 16 uur € 13,54 per uur Op locatie

Ben jij een echte reisfanaat en ben jij het liefst iedere dag hiermee bezig? Ga dan aan de slag als travel consultant bij BCD Travel en help zakelijke klanten aan de perfecte reis!

Landelijk 16 uur € 16,23 per uur Vanuit huis

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.

Landelijk 16 uur € 14,39 per uur Vanuit huis

Zorg jij met jouw administratieve talent dat alles op rolletjes verloopt? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie bij Rabobank!

Utrecht 24 - 40 uur € 14,17 per uur Op locatie

Ben jij altijd voorbereid met een nauwkeurige en duidelijke planning? Dan hebben wij jouw puzzel en planning skills nodig!

Zeist 16 uur € 15,49 per uur Hybride

Anderen uit de brand helpen met hun pensioen, terwijl je zelf vast voor je pensioen spaart? Reageer dan nu!

Amsterdam 16 uur € 14,30 per uur Hybride

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij de Telegraaf!

Amsterdam of Nijmegen 16 uur € 15,17 per uur Hybride

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word medewerker business contacts bij ABN AMRO!

Landelijk 16 uur € 13,45 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in voor een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

De Bilt (Regio Noord-Oost Utrecht) 6 - 12 uur € 15,34 per uur Op locatie

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Amersfoort

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Amersfoort helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Amersfoort. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar