Studentenbijbaan in Amersfoort

De prachtige, historische stad Amersfoort groeit steeds meer uit tot studentenstad. Of je nu net een studentenkamer hebt gevonden of hier nog niet weg wilt bij je ouders: het is een heerlijke stad om te studeren, en om te werken! Dus ook in Amersfoort hebben wij flexibele studentenbijbanen klaarstaan, zodat jij zonder zorgen je biertje bij De Kromme of je kaartje voor Into The Woods kunt afrekenen. Check ze hier en scoor jouw favoriete bijbaan!

Een bijbaan via SUSA in Amersfoort betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 10 vacatures voor je

Utrecht 16 uur € 18,50 per uur Vanuit huis

Ben jij een echte rechten-fanaat en word je enthousiast van goede juridische dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Utrecht 16 uur € 15,17 per uur Op locatie

Grijp jij de kans om mee te bouwen aan een snelgroeiende startup binnen de energiesector? Check het bij NextEnergy!

Nieuw
Hoofddorp 16 uur € 15,05 per uur Hybride

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Buma/Stemra ben jij student en muziek junkie.

Amsterdam 16 uur € 15,51 per uur Op locatie

Goooeeeeedemorgen! Word jij enthousiast als jij je kan inzetten voor anderen? Dan is de functie medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij een win-win voor jou.

Utrecht 24 - 32 uur € 13,89 per uur Op locatie

Op zoek naar een bijbaan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!

Zwolle 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

De Bilt (Regio Noord-Oost Utrecht) 6 - 12 uur € 16,56 per uur Op locatie

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Hilversum 6 - 12 uur € 16,56 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Medewerker Thuishulp bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Utrecht 24 - 40 uur € 14,79 per uur Op locatie

Lijkt het jou een mooie uitdaging om zorgpools bij meerdere opdrachtgevers te managen? Lees dan snel verder!

Landelijk 16 uur € 14,45 per uur Vanuit huis

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Amersfoort

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Amersfoort helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Amersfoort. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop. 
Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar