Klantenservice medewerker bij Essent Arnhem

Plaats
Vanuit huis
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,42 per uur

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's? Ga dan aan de slag als Klantenservice medewerker bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

In het kort

 • Voor communicatief vaardige HBO- en WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: minimaal 16 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur;
 • Lekker verdienen: €12,42 per uur bruto (dat is €13,41 incl. vakantiegeld);
 • Werk samen met andere studenten en boost je cv bij Essent.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Klantenservice medewerker bij Essent is geen dag hetzelfde: je houdt je bezig met allerlei soorten klantvragen. Eerst help je een klant met een verhuizing doorgeven, daarna help een andere klant met een contractverlenging en vervolgens sluit je met een nieuwe klant een contract af. Jij zorgt ervoor dat alle vragen zo snel en goed mogelijk worden opgepakt. Is de klant blij? Dan ben jij blij!

In deze bijbaan kan jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Je kunt je goed inleven in de klant en herkent snel de nieuwe verkoopsignalen. Jij bent pas tevreden als de klant dat is! Uiteraard verwerk je na ieder gesprek netjes de gegevens in het systeem. Is het een keertje druk? Geen stress, je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht zodat elke klant zo goed mogelijk geholpen kan worden. Uiteraard krijg je eerst uitgebreide trainingen, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat! 

Meer weten over hoe het is om te werken bij Essent? Bekijk onze Werken bij Essent pagina.

Over de opdrachtgever

Als energieleverancier helpt Essent ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in Nederland en België in de particuliere en zakelijke markt. Aan de Klantadviseurs te taak om de particulieren klanten te helpen. Het team van Essent bestaat uit collega’s met verschillende leeftijden, culturen en ervaringen. Bij Essent staan collega’s voor elkaar klaar en helpen ze elkaar op weg! De werksfeer is fijn en informeel, ook met de coach en de teammanager. Met terugkerende evaluatiemomenten en coachgesprekken doet Essent er alles aan om het beste in jou naar boven te halen!  

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook leiding nemen in gesprekken;
 • Je wil een klik maken met de klant en de klant ambassadeur maken;
 • Je bent commercieel ingesteld, je herkent verkoopsignalen en kan deze goed omzetten in daadwerkelijke sale;
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfredzaam.

Werktijden en beschikbaarheid

In deze toffe functie kun je lekker veel werken en ook nog eens vanuit huis. Je bent minimaal 16 uur per week en maximaal fulltime beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 13.00 uur. Je bepaalt dus zelf hoeveel en wanneer je werkt, met een minimum van 16 uur per week.

Coronamaatregelen

Zolang de coronamaatregelen in Nederland nog actief zijn, zal je volledig vanuit huis werken, ook de inwerktraining zal je online volgen (alleen de eerste trainingsdag is op kantoor). Om ook thuis voor een leuke werksfeer te zorgen, organiseert Essent verschillende online film-, en borrelavonden!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature