Medewerker thuishulp bij Tzorg

Tzorg Theothers44761 Klein
Plaats
Zwolle
Aantal uur p/w
4 - 18 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Tzorg ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Werk 4 tot 18 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €15,34*;
 • Een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag én je krijgt de reistijd tussen cliënten ook vergoed;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €11,89 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €15,34. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Niet lullen, maar poetsen dus! Of toch wel... Naast het schoonmaakwerk ben je namelijk een luisterend oor en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Een kopje koffie (of thee) zul je dus met enige regelmaat drinken. Hierbij weet jij wel de juiste balans te houden tussen hard werken en even kletsen. In het begin is het waarschijnlijk zo dat je steeds andere cliënten krijgt toegewezen waar ingevallen moet worden, maar uiteindelijk is het de bedoeling je een vaste cliënt krijgt.

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Over Tzorg

Bij Tzorg werken ruim 10.000 medewerkers, die stuk voor stuk trots zijn dat ze dit werk kunnen doen en zich kunnen inzetten voor een ander. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en je kunt zijn wie je bent. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, etc. en dragen iedereen een warm hart toe.

Als je aan de slag gaat bij Tzorg denk je niet alleen aan anderen, maar er wordt ook aan jou gedacht! Zo krijg je bijvoorbeeld korting op je zorgverzekering bij Menzis, korting op je reisverzekering, korting bij verschillende sportscholen door heel Nederland en kan je online trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Samen zorgen zij al meer dan 10 jaar voor een aangenaam thuis voor onze cliënten. Wil jij hier ook een steentje aan bijdragen? Solliciteer dan snel!

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal de komende 6 maanden voor 4 tot 18 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Dit is de tijd van doen! Ben jij toevallig ook zo'n echte doener? Dan pas jij bij a.s.r.!

Vind jij gezondheid belangrijk? Dan zit je bij VGZ op de juiste plek. Werk mee aan een gezonder Nederland én verdien tegelijk een zakcentje. Win-win!