Studentenbijbaan in Wageningen

Waag jij jezelf aan Wageningen? Deze kleine maar fijne stad is onder de studenten alles behalve klein! Met vele duizenden studenten woonachtig in deze groene stad, hoef jij je zeker niet te vervelen. Maar als je nog een uurtje over hebt in je drukke studentenleven, hebben wij perfecte flexibele bijbanen voor je klaarstaan! Zo kun je toch nog rustig ademhalen wanneer je je biertje moet afrekenen op het Marktplein. Haal jij die studentenbijbaan in Wageningen via SUSA binnen?

 

Een bijbaan via SUSA in Wageningen betekent:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in.
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool.
 • Geen gezeik: regel alles lekker online.
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €17 per uur (incl. vakantiegeld).

Werken in een andere stad? Bekijk hier alle vacatures!

SUSA heeft 5 vacatures voor je

Utrecht 16 uur € 18,50 per uur Vanuit huis

Ben jij een echte rechten-fanaat en word je enthousiast van goede juridische dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nijmegen 16 uur € 15,77 per uur Hybride

Jouw bankrekening laten groeien door klanten te helpen met vragen over hun bankrekening? Dat kan! Ga aan de slag als adviseur daily contacts bij ABN AMRO in Nijmegen!

Zwolle 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

's-Hertogenbosch 16 uur € 15,79 per uur Vanuit huis

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Landelijk 16 uur € 14,45 per uur Vanuit huis

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande vacatures in jouw regio.

Lees meer over bijbanen in Wageningen

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. Ook in Wageningen helpen we jou aan een flexibele bijbaan! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. In de weekenden, avonden of overdag: aan jou de keuze. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met andere studenten
  Bij SUSA ga je aan de slag met medestudenten in Wageningen. Hierdoor ontmoet je nieuwe vrienden, en help je elkaar wanneer dat nodig is.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.