Klantenservice medewerker vluchtelingen ondersteuning bij SOS International

SUSA Fotografie 2022 Lowres 75
Plaats
Zeist
Aantal uur p/w
14 uur
Salaris
€ 14,80 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& aanspreekpunt

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker vluchtelingen ondersteuning bij SOS International ben jij student én aanspreekpunt! Wil jij helpen om de vluchtelingenstroom in goede banen te leiden? En vind jij het belangrijk om een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden in een maatschappelijke bijbaan? Met jouw communicatieve talent ben jij het eerste aanspreekpunt. Zie jij die verantwoordelijkheid wel zitten? Check dan snel de vacature en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die stevig in hun schoenen staan en snel aan de bak willen;
 • Plan je in voor vaste shifts voor 7 tot 14 uur per week van maandag t/m zondag tussen 08.00 - 15.30 uur of tussen 15.00 - 22.30 uur;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €14,80* per uur;
 • Goed voor de mens, je cv én je sociale ontwikkeling!
* Het bedrag van €14,80 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,66 euro per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker vluchtelingen ondersteuning maak jij het verschil voor vluchtelingen in Nederland. Jij biedt een ondersteunende rol voor de veiligheidsregio's in het land die zorgen voor opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Wanneer dat niet lukt in de eigen regio, dan ben jij het aanspreekpunt. Jij kunt helpen met een duurzame plaatsing van de vluchtelingen elders in het land. Het werkproces kent 3 desks:

1) Frontoffice: hier neem je de (geautomatiseerde) aanvragen aan en beoordeelt deze; je belt zo nodig na. Verder komen hier alle telefoontjes binnen. 2) Matching: hier zorg je voor een match met een andere veiligheidsregio. De aanvragen betreffen individuen, gezinnen en groepen. Op deze desk wordt veel heen en weer gebeld en overlegd. Belangrijk is een goede verslaglegging en communicatie naar alle betrokken partijen hierbij. 3) Dispatch: hier zorg je voor het regelen van het vervoer naar de nieuwe locatie en weer het informeren van de partijen. Ook hier ben je veel bezig met communicatie en verslaglegging.

Sinds kort is er ook een COA desk waarbij dezelfde ondersteuning wordt geboden maar dan voor asielzoekers. Dit is een combinatie desk waarin alle drie disciplines in één desk zijn ondergebracht. Een hele maatschappelijk belangrijke bijbaan dus! Dagelijks werk je met een energiek en gezellig team vanuit Zeist. In de avonduren krijg je 20% extra uitbetaald, op zaterdagen 30% extra en op zondagen 45% extra. Voor lunch wordt gezorgd en vanuit Utrecht centraal is er een pendelbus beschikbaar voor en na iedere shift. Dat zijn een hoop fijne extra’s, toch?

Over SOS International

Wie is SOS? SOS biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. En nu ook voor vluchtelingen. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil. Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst. Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

 • Jij bent graag maatschappelijk betrokken en wilt een bijdrage leveren;
 • Jij bent een hbo- of wo-student;
 • Jij bent communicatief vaardig en klantvriendelijk;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Jij bent administratief goed onderlegd en kunt een goede verslaglegging bijhouden.  

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Spreek jij vloeiend online? Ga dan aan de slag als flex marketeer bij SUSA!

Staat bij jou duurzaamheid én precisie op 1? Ga dan aan de slag als administratief medewerker bij Triodos Bank!