Klantenservice medewerker bij NextEnergy

Header-2
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 15,17 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& energiebom

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij NextEnergy ben jij student én energiebom! In deze studentenbaan krijg je de kans om mee te bouwen aan een snelgroeiende startup met een totaal nieuwe visie op energie binnen de consumentenmarkt. Lijkt het je tof om de contactpersoon te zijn voor de allereerste klanten? Daag jezelf dan uit met deze toffe bijbaan en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Voor energieke hbo- en wo studenten die willen meebouwen aan een snelgroeiende startup;
 • Flexibel je uren inplannen,16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 18.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €15,17*;
 • Werken in een hecht team met ontzettend veel doorgroeimogelijkheden! 
* Het bedrag van €15,17 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij NextEnergy ben jij hét aanspreekpunt voor de eerste klanten van NextEnergy. Deze energieleverancier wil met vooruitstrevende ideeën de energiesector vernieuwen en daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Jij helpt de eerste klanten met het beantwoorden van vragen over de diensten van NextEnergy, hun innovatieve IT-systemen of het slim aansturen van alle flexibele huishoudelijke apparaten. Met de training on the job ben jij binnen no-time klaargestoomd om iedereen van een antwoord te voorzien.

Je komt terecht in een jong en klein team, waardoor je een hele belangrijke rol hebt binnen de organisatie. Dit betekent voor jou dus heel veel doorgroeimogelijkheden! Als je een beetje lekker bent ingewerkt, dan kun je in korte tijd al van junior tot senior doorgroeien. Door het multitasken en teamwork leer je snel de kneepjes van het vak. Je collega's zijn energiek en hebben veel ambities om de energietransitie te versnellen. Het kantoor bevindt zich in een creatieve omgeving met veel andere startups. Hiernaast speel je als student een rol in het proces om Nederland aan een voordelig en transparant energiecontract te helpen. Heel veel voordelen aan deze bijbaan als je het ons vraagt!

Over Klantenservice Medewerker bij NextEnergy

Vanuit diepgaande kennis van de energiesector en energie IT systemen is NextEnergy ontstaan. Binnen de Nederlandse markt is het al jaren de norm om meer energie te verbruiken wanneer de prijs laag is en minder energie te verbruiken wanneer de prijs hoog is. De gemiddelde Nederlandse consument is zich echter niet bewust van continue schommelingen (van uur tot uur) binnen de energiemarkt.

De oplossing zit in: 1) Dynamische prijzen: Exacte doorbelasting van de marktprijs aan de consument; 2) Smart home propositie: Onze unieke smart home propositie waarmee o.a. automatisch de elektrische auto wordt opgeladen bij lage prijzen, maar extra wordt teruggeleverd (in geval van zonnepanelen) bij hoge prijzen. NextEnergy wil het anders doen binnen de energiemarkt: door servicegericht te zijn en mee te denken met energietarieven. Ga jij meehelpen om ook in Nederland een revolutie op het gebied van energieverbruik te bewerkstelligen?

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent een sociaal en enthousiast type;
 • Jij houdt van problemen oplossen en bent klantgericht;
 • Jij bent empathisch maar ook niet bang van een sales praatje;
 • Jij bent flexibel en hebt zin om aan de slag te gaan in een bedrijf wat snel aan het groeien is!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!