Intercedent bij SUSA

SUSA Fotografie 02646
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
24 - 40 uur
Salaris
€ 14,79 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verbindende schakel

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als intercedent bij SUSA ben jij student én verbindende schakel. Jij schakelt zonder moeite tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij monitort de wervingen en coacht en bereidt de studenten voor op hun werkzaamheden. Ook adviseer jij de opdrachtgever hoe ze het beste met de studenten kunnen werken en monitort of ze de eerste uren maken en hoe tevreden beide partijen zijn. Dus, ben jij klaar voor een afwisselende én uitdagende bijbaan? Check dan snel de vacature hieronder!

Deze vacature in het kort

 • Een leerzame en afwisselende baan;
 • Lekker aan de slag, 24 - 32 uur per week van ma t/m vr tussen 9.00 – 17.30;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €14,79 per uur*;
 • Werken in een jong en hecht team in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
*Het bedrag van €14,79 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,65 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als intercedent bij SUSA ben jij verantwoordelijk voor het monitoren van de wervingen van de bijbanen in de zorg. Jij houdt de cijfers en doelen in de gaten en zorgt er samen met de marketingafdeling voor dat de juiste acties worden ondernomen om de wervingen goed te laten verlopen. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de informatie klaarstaat voor de opdrachtgevers door de profielen van de kandidaten op te stellen, monitort de studenteninzet en draait de forecast in elkaar. Met de forecast houd je de ontwikkelingen van de uren en planning van de komende week, maand of zelfs een jaar bij. Hierbij teken je wervingen in en kijk je naar de in- en uitstroom van studenten. Zo schets je een duidelijk beeld van hoeveel uur je verwacht te kunnen leveren aan de opdrachtgevers. Op deze manier bewaak je de afgesproken KPI’s (Key Performance Indicators) van de opdrachtgevers rondom het planning- en trafficproces en koppel je deze terug.

Daarnaast ben je ook veel met de studenten bezig en bereid je elke week de kick-offs voor. Deze vinden drie keer per week plaats en hierin bespreek je de werkafspraken met alle nieuwe starters. Zo zorg je ervoor dat zij goed voorbereid aan het werk kunnen. Naast dat je de contacten onderhoudt met de opdrachtgevers en de studenten, overleg je ook met het interne zorgteam. Jij bent dan ook een onmisbare schakel tussen de verschillende partijen! Klinkt goed, toch?

Over SUSA

En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Studenten& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Je bent een hbo- wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
 • Je bent resultaatgericht en houdt wel van een inhoudelijke uitdaging;
 • Je bent een geboren regelaar en bent gek op afwisseling; 
 • Je weet verbinding te maken met en tussen mensen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en geeft graag inhoudelijk advies.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

SUUUUPER snel.. kan je reageren op deze functie bij DELTA Fiber! Net zo snel als hun internet via glasvezelkabel. Wie wil dat nou niet?