Klantenservice medewerker bij ICS

Plaats
Diemen
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,25 per uur
Werklocatie
Hybride
Header-2

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor hbo- en wo-studenten die alles willen weten over de financiële wereld;
  • Flexibele werktijden: geef zelf 16 uur per week op van ma t/m vr tussen 08.00 - 20.00 uur;
  • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €16,25* per uur;
  • Werk vanuit huis of op kantoor waar je goed gecoacht wordt én het heel gezellig is.
* Het bedrag van €16,25 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij ICS ben jij hét aanspreekpunt voor alle klanten die vragen of problemen hebben met betrekking tot hun creditcard. Denk aan het aanvragen van een nieuwe pincode, het wijzigen van de bestedingslimiet of vragen over de ICS App. Je luistert goed naar de vragen van de klant, denkt met ze mee en komt met een oplossing die precies past bij wat ze nodig hebben. Dankzij de uitgebreide training en toegang tot de kennisbank, weet je precies wat er van je verwacht wordt en start je vol zelfvertrouwen met je eerste gesprekken!  

In deze functie krijg je te maken met diverse klantvragen, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Je werkt in een dynamische en diverse omgeving op het kantoor in Diemen. Als jij hebt laten zien dat jij de kneepjes van het vak onder de knie hebt, mag je na ongeveer twee maanden ook voor 50% vanuit huis aan de slag. Werken op kantoor is niet alleen gezellig, maar ook handig! Want met jouw collega’s dicht bij je in de buurt, kun je snel schakelen en de beste service bieden. Dat maakt jou als klantenservice medewerker bij ICS student& servicekampioen!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over International Card Services

ICS, oftewel International Card Services, is veruit de grootste creditcardleverancier van Nederland. ICS is een dochterbedrijf van ABN AMRO en verschillende bedrijven (SNS, ANWB, Van Landschot, ASN, Regiobank) hebben hun creditcard bij ICS uitbesteed, wat betekent dat je met veel verschillende klanten in gesprek komt. ICS verzorgt al ruim 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard. Wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, met de creditcards van ICS worden betaald. In de Benelux alleen zijn er inmiddels al zo'n 3,5 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard. Op het klantcontact center van ICS heerst een open, informele en gemoedelijke sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een potje tafelvoetbal of een gezellige borrel! Ben je goed ingewerkt? Dan kan je na een paar maanden ook de helft van je tijd vanuit huis werken. Lekker afwisselend dus!

Jij bent Student&

  • Jij bent een hbo- of wo-student en nog minstens 12 maanden beschikbaar;
  • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij kunt goed luisteren en weet je in de situatie van de klant te verplaatsen;
  • Jij bent een kei in communiceren en denkt oplossingsgericht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Een heerlijk banksaldo claimen door anderen te helpen bij schade? Dat kan! Ga aan de slag bij Allianz Direct!

Wil jij een goedbetaalde zomerbijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.