Studentenbijbaan in de zorg

Hé student! Ben je op zoek naar een studentenbijbaan in de zorg? Met de vacatures op deze pagina kun jij binnen een mum van tijd aan het werk als thuishulp medewerker. Via SUSA verdien je lekker én zijn de flexibele werktijden goed te combineren met je studie. Ben jij klaar de handen uit de mouwen te steken en jouw steentje bij te dragen aan de zorg in Nederland? Bekijk de vacatures voor thuishulp medewerker en solliciteer op een studentenbaan die bij jou past!

Waarom werken als thuishulp medewerker?

Anderen helpen om hun dagelijks leven te verbeteren en tegelijkertijd je eigen saldo versterken? Ga dan aan de slag als medewerker thuishulp! Of het nu gaat om ouderen, mensen met een ernstig meervoudige beperking of andere cliënten die zorg nodig hebben: jij staat voor ze klaar om ze te helpen. Je doet niet alleen huishoudelijk werk, maar hebt ook veel sociaal contact. Dus help je graag een handje en ben je wel in voor een praatje? Check dan snel de vacatures en solliciteer direct!

Het voelt vaak niet alsof ik ga werken. Het is eigenlijk gewoon een extra maatje van me geworden.
Fane

Medewerker Thuishulp

Bijbaan vacatures voor thuishulp medewerkers

SUSA heeft 1 vacature voor je

Maastricht 4 - 18 uur € 17,64 per uur Op locatie

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

SUSA
SUSA

Niet gevonden wat je zocht?

Zit jouw droombijbaan er niet tussen of weet je het nog niet helemaal? Join SUSA en laat onze recruiters jou helpen. Of meld je aan voor de vacaturemail, zodat je per email op de hoogte gesteld wordt van de openstaande bijbanen in jouw regio.

SUSA: hét studentenuitzendbureau voor thuishulp medewerkers

SUSA is jouw online studentenuitzendbureau om aan de slag te gaan als thuishulp medewerker. Met ruim 75 jaar ervaring in studentenwerk, weten we precies hoe jij ALLES uit je studentenleven haalt. We helpen studenten aan allerlei soorten werk, waaronder werk als thuishulp medewerker! Ga naast je studie via SUSA aan de slag in de zorg en maak met jouw bijbaan écht een verschil voor een ander!

Dit krijg je als je werkt via ons:

 • Werken wanneer JIJ wilt: plan jouw werkdagen wekelijks in;
 • Met andere studenten: werk in een gezellige studentenpool;
 • Geen gezeik: regel alles lekker online;
 • Lekker salaris: verdien tussen €12,50 - €16,56- per uur (incl. vakantiegeld).

Hulp nodig bij het vinden van een studentenbijbaan?

Wij willen dat jij jouw ideale bijbaan vindt, waarmee jij je studententijd kan betalen, je netwerk laat groeien, nieuwe contacten opdoet en alvast gericht aan je cv bouwt. Vind je niet direct de perfecte zorg bijbaan? Kijk dan ook eens naar onderstaande opties, of meld je aan via Join SUSA en we houden je op de hoogte van de laatste studentenbijbanen in de zorg!

Andere populaire bijbanen voor studenten

Bij SUSA hebben we veel vacatures voor studenten openstaan in verschillende sectoren. Kijk eens welk bijbaantje bij jou past! Zie jij jezelf als student werken bij een bank, een verzekeraar of toch in de klantenservice?

 • Een bijbaan in de financiële sector

  Met een bijbaan in de financiële sector maak je van jezelf een echte professional! Zoek je een studentenbijbaan bij een bank of creditcardspecialist? Lees hier meer!

 • Een bijbaan bij een verzekeraar

  Met een bijbaan bij een verzekeraar zet jij een grote naam op je cv. Dus zoek je een flexibele baan bij een zorgverzekeraar, schadeverzekeraar of pensioenuitvoerder? Lees hier meer.

 • Klantenservice medewerker

  Als echte praatjesmaker ben jij geschikt voor een studentenbaan in de klantenservice. Meer weten over hoe je goede werkervaring op kunt doen? Lees het hier!

Studiegerelateerde baantjes

Bij SUSA weten we hoe belangrijk het is om naast een bijbaan, je studie nog steeds op één te zetten. En hoe mooi is het als je direct al studiegerelateerde werkervaring op kunt doen? Daarom hebben we genoeg flexibele bijbanen klaarstaan voor elke student!

 • Economie student: een financiële bijbaan

  Studeer je economie, finance of bedrijfskunde? Doe dan relevante werkervaring op met een financiële bijbaan! Check hier onze vacatures.

 • Medisch student: een bijbaan in de zorg

  Studeer je Geneeskunde of ben je op ander gebied medisch student? Dan wil je natuurlijk ook een relevante bijbaan! Check hier onze bijbanen in de zorg.

 • Psychologiestudent: werken met ouderen

  Als psychologiestudent kun je ook sociale werkervaring opdoen via SUSA. Denk bijvoorbeeld aan werken met ouderen. Check hier onze bijbanen.

Leuke bedrijven om te werken als thuishulp medewerker

Logo De Bilthuysen
Logo Florein
Logo Cordaan Thuisdiensten
Logo Aafje
Logo Alfazorg
Logo Zorg En Plezier
Logo Tzorg
Logo Philadelphia
Logo ATZB

Veelgestelde vragen over studentenwerk als thuishulp medewerker