Huiskamer medewerker bij De Beyart

Zonzorg - still
Plaats
Maastricht
Aantal uur p/w
8 - 24 uur
Salaris
€ 16,29 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij De Beyart ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor de bewoners van De Beyart. Jij draagt bij aan een huiselijke sfeer, zet je graag in om de lekkerste maaltijden voor hen te bereiden en houdt hen gezelschap in de huiskamer waar de bewoners samenkomen. Jij biedt samen met jouw collega's van De Beyart een nieuw thuis voor de bewoners met dementie, waarin zij gewoon wonen en zoveel mogelijk eigen keuzes kunnen blijven maken. Klaar om je handen uit de mouwen te steken en woon je in Maastricht? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die het verschil willen maken;
 • Flexibele werktijden, plan elke week 8 tot 24 uur van ma t/m zo tussen 8.00 tot 13.00 of tussen 16.00 en 20.00 uur;
 • Een uurloon van €16,29*, en iedere maand je loon op je rekening;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €12,63 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €16,29. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje! Je ontvangt je salaris maandelijks.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als huiskamer medewerker ben je altijd in de weer. Je bereidt de (groeps)maaltijden en zorgt ervoor dat de leefruimte van de bewoners er altijd gezellig en netjes bij staat. Daarnaast observeer je de bewoners en verdiep je je in hun dementie. Je zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen door bijvoorbeeld af en toe een aai over hun schouder te geven, een kopje koffie voor ze in te schenken, of hun favoriete tv-programma aan te zetten. Samen met je collega’s ken jij de bewoners op je duimpje. Je durft op zoek te gaan naar de persoon achter de dementie en voelt je snel thuis in deze familie.  Hoe de dag ook verloopt: samen met jouw collega's bedenk jij nieuwe manieren om de bewoners een zo fijn mogelijke tijd te geven. Bovendien werk je altijd met je hart. Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem! Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Over Woonzorgcentrum De Beyart

De Beyart is een uniek Woonzorgcentrum in hartje Maastricht nabij het Vrijthof. Uniek vanuit vele perspectieven: ligging, sfeer, ambiance, de parkachtige omgeving midden in het centrum, het hoge niveau van zorg en dienstverlening en niet in de laatste plaats de statige gebouwen. De Beyart biedt hier zorg aan ouderen die zich thuis voelen in de speciale sfeer van rust en geborgenheid. De zorg en dienstverlening richt zich op verzorging, verpleging, thuiszorg, welzijn en dagopvang van hun bewoners en cliënten.

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt afspraken na en cliënten kunnen op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en hebt persoonlijke aandacht voor de cliënt;
 • Jij bent een echte aanpakker en jij bent voor minimaal de komende 7 maanden 8 tot 24 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

Dit is de tijd van doen! Ben jij toevallig ook zo'n echte doener? Dan pas jij bij a.s.r.!