Klantenservice medewerker bij Rabobank

Header-2
Plaats
Landelijk
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 14,45 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& communicatiedeskundige

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Rabobank ben jij student én communicatiedeskundige! In deze studentenbaan krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot klantexpert. Dagelijkse bankzaken kennen geen geheimen meer en jij weet elke klant een glimlach te bezorgen. Daag jezelf uit met deze toffe bijbaan en check snel de vacature!

Deze vacature in het kort

 • Jij wilt vanuit je studentenkamer je cv een boost geven;
 • Flexibel je uren inplannen, wekelijks minimaal 16 uur beschikbaarheid opgeven van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur, vanaf 3 maanden ook op zaterdag van 09.00 – 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon tussen €13,86 & €14,45*;
 • Spijker de financiële kennis van jezelf en de klanten van Rabobank bij in een gezellig studententeam!
* Bij Rabobank krijg jij €13,86 bruto per uur uitbetaald. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €14,45. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker ga je aan de slag bij Rabobank Klantenservice (RKS). Hier ben jij hét aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande particuliere klanten. Oftewel, lekker veel variatie! Via de telefoon en chat krijg je allerlei vragen over bankzaken. Van het aanvragen van een nieuwe pincode tot een limiet verhoging, voor jou in een notendop opgelost! Ook goed om te weten: met verschillende trainingen en feedback wordt je optimaal voorbereid zodat je zelfverzekerd van start kan gaan!

Je werkt samen met andere specialisten in een divers team. Samen gaan jullie voor het hoogst haalbare, namelijk een optimale klantbeleving. En doordat jij nét dat stapje extra zet, weet jij de klant elke keer een glimlach te bezorgen. Bij elk gesprek inventariseer je eerst wat de klant nodig heeft. Kun jij de klant verder helpen? Super! Is de vraag voor een andere afdeling? Jij schakelt snel en zet de klant in één keer goed door. Zo werk je efficiënt voor jezelf, voor de klant en voor Rabobank, win-win-win!
Je bent niet bezig met sales, maar met mensen helpen. En dat geeft mij een heel goed gevoel.
Pim

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Over Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Het is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook heel lokaal betrokken. Voor een goede betrokkenheid is optimale service enorm belangrijk. Daarom werkt Rabobank samen met SUSA om te zorgen dat klanten zich gehoord voelen. Spreekt deze optimale service jou aan? Kom dan werken bij Rabobank!

Je werkt bij de Rabobank, maar je werklocatie is vanuit huis. Het is daarom belangrijk dat je een rustige thuiswerkplek hebt. Rabobank zorgt dat jij je thuisvoelt en dat je je collega’s ook op afstand leert kennen. Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een open en informeel team met veel verschillende mensen. Als klantenservice medewerker wordt er tijd gemaakt voor coaching zodat jij de beste gesprekken voert met de klant. Goed voor je communicatieskills dus!
Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij kunt goed luisteren, maar ook de leiding pakken in een gesprek;
 • Jij wil een echte klik maken met de klant en die ook tot ambassadeur overtuigen;
 • Jij hebt telefonische werkervaring (geen must, wel pluspunten);
 • Jij vindt het niet erg om vanuit huis te werken.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Ben jij een echte rechten-fanaat en word je enthousiast van goede juridische dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!