Klantenservice medewerker bij a.s.r.

Header-1
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,26 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij a.s.r. ben jij student én sociaal dier. Met jouw sociale skills en top communicatie heb jij geen probleem met het beantwoorden van alle vragen van de klant en ben je zeker dat er wordt opgehangen met een glimlach. Een klanttevredenheid van 100% is geen probleem voor jou. Je bankrekening spekken door anderen te helpen. Klinkt goed, toch? Check de gehele vacature en ga via SUSA aan de slag bij a.s.r.!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die de mentaliteit van a.s.r. delen en liever doen dan denken;
 • Flexibel werken: 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.30 - 21.00 uur en za van 09.00 - 17.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,26*
 • Werken vanuit huis of op een top locatie in Utrecht!
* Het bedrag van €14,26 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,16 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Niks is belangrijker dan je gezondheid. Zeker nu! Het regelen van een goede zorgverzekering is de eerste stap. Als klantenservice medewerker bij a.s.r. kom je te werken op de afdeling Zorgverzekeringen: the place to be! Hier help jij de klanten van a.s.r. met al hun vragen omtrent zorgverzekeringen. Denk hierbij aan vragen rondom eigen risico, hulp bij het vinden van de juiste zorgaanbieder of het indienen van declaraties.

 Als echte zorgheld beantwoord jij telefonisch vragen en neem je een adviserende rol aan. Je denkt vooruit en wilt zorgen dat het probleem zich in de toekomst niet opnieuw voordoet. LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen) is jouw favoriet en je bent pas happy als de klant dat ook is! De eerste 6 weken na je training kun jij je beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur opgeven. Na deze 6 weken kun je jouw beschikbaarheid opgeven van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur. In de avonden zal je social media oppakken.

Over a.s.r.

Bij a.s.r. draait het niet om mooie beloftes, maar om daden. Zoals we eerder ook al zeiden: dit is de tijd van doen. Je maakt je beloftes waar en streeft altijd naar beter. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een mega enthousiast studententeam! Namen als De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta zeggen je ongetwijfeld ook wat. Ze vallen stuk voor stuk onder deze Nederlandse verzekeringsmaatschappij die een breed assortiment aan financiële producten biedt op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorg-, reis-, recreatie- en uitvaartverzekeringen.

Dit dé kans om in een supermooie locatie in Utrecht aan de slag te gaan (maar 5 minuten per fiets van het Utrecht Science Park). De informele werksfeer word je minstens zo blij. Je werkt samen in een hecht team van zes tot negen personen die er samen voor gaan en zich verantwoordelijk voelen voor de teamprestatie. Je collega’s zijn jong, oud, man en vrouw: lekker gemixt. Daarbij heb je een leidinggevende en een coach die jou begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij je werk goed kunt uitvoeren.

Jij bent Student&

 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
 • Jij hebt een vlotte babbel en bent klantgericht;
 • Jij bent lekker zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en bent benieuwd naar de context achter de vraag;
 • Jij bent een echte aanpakker.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word adviseur daily contacts bij ABN AMRO!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als huiskamer medewerker draag jij bij aan het welzijn en het thuis-gevoel van de bewoners van De Beyart.