Klantenservice medewerker bij Essent

Vind Een Bijbaan
Plaats
Vanuit huis
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 12,42 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& energiebom

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Essent laat je dat zien! In deze studentenbaan komt de energiebom in jou naar boven: jij pakt alle klantvragen zo goed mogelijk op en eindigt ieder gesprek met een lach. Met een goed inwerktraject en ruimte om door te groeien, haal je met deze flexibele bijbaan meer uit je studentenleven. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Essent!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die commercieel zijn ingesteld;
 • Plan flexibel je eigen uren in, minimaal 16 uur per week van ma t/m vr tussen 09.00 - 18.00 uur;
 • Lekker salaris van €12,42 bruto per uur (dat is €13,41 inclusief vakantiegeld);
 • Niet alleen goed voor je cv, maar ook voor je sociale netwerk!

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Essent is geen dag hetzelfde. Jij houdt je bezig met allerlei soorten klantvragen: van een verhuizing doorgeven tot het verlengen of opstellen van een contract. Jij zorgt ervoor dat alle vragen zo goed en snel mogelijk worden opgepakt en eindigt elk gesprek met een lach. Zij blij, jij blij, wij blij!

In deze studentenbijbaan kun jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Jij leeft je in in de klant en herkent snel de verkoopsignalen. Jij bent pas tevreden als de klant dat is! Daarna verwerk je ieder gesprek zorgvuldig in het systeem. Is het druk? No stress! Jij houdt je hoofd koel en bewaakt het overzicht. Zo kan jij de klant zo goed mogelijk helpen. En daar gaat het om.

Over Essent

De bekende energieleverancier Essent voorziet samen met 70.000 medewerkers ruim 2,5 miljoen klanten in Nederland van energieproducten! Zij streven naar een betere toekomst vol energieoplossingen, die mensen met elkaar kunnen verbinden. Hierin speelt duurzaamheid een centrale rol. Past dat bij jou? Kom dan werken bij Essent!

Bij deze opdrachtgever word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je volgt eerst een inwerktraject waarin je alles leert over de taken van een klantenservice medewerker. Chill toch? Daarnaast is de werksfeer lekker informeel: je werkt in een team met andere SUSA-studenten en hebt collega’s van verschillende leeftijden. Ambities om binnen Essent door te groeien? Dan kan dat zeker!

Jij bent Student&

 • Je bent HBO- of WO-student;
 • Je bent commercieel ingesteld, je herkent verkoopsignalen en kan deze goed omzetten in daadwerkelijke sale;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook leiding nemen in gesprekken;
 • Je wil een klik maken met de klant en de klant ambassadeur maken;
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfredzaam;

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten

Klantenservice medewerker bij Equipe Zorgbedrijven

Klantenservice medewerker bestaande klanten bij de Telegraaf