Klantenservice Medewerker bij ASSA ABLOY Entrance Systems

Plaats
Ede
Aantal uur
16 - 24 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 10,94 per uur

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze bijbaan is een topper! ASSA ABLOY Entrance Systems, innovatieve leverancier van deuroplossingen, biedt zekerheid en veiligheid. Zo open jij deuren naar een succesvolle toekomst en heb jij altijd een (financieel) stokje achter de deur. Met jouw servicegerichte skills zit je bij deze bijbaan bovenop het klantcontact en ga je probleemoplossend te werk.

In het kort

 • Voor kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een servicegerichte instelling;
 • Minimaal 16 uur p.w. beschikbaar, maar je kan ook regelmatig meer werken;
 • Flexibele werktijden: van ma t/m vr tussen 08:00 en 17:00 uur;
 • Cv-building bij een groot internationaal bedrijf.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren. Als je al een account bij SUSA hebt, kan je helaas momenteel niet via mobiel solliciteren maar wel via een pc/laptop.

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag op de klantenservice bij een groot bedrijf dat gespecialiseerd is entreeoplossingen (automatische deuren) in Ede. Jouw werkzaamheden bestaan uit het contact onderhouden met de klanten. De vragen die je telefonisch zal beantwoorden gaan voornamelijk over het aannemen van storingen (persoonsdeuren, industriële deuren). Af en toe bellen mensen met vragen over facturen, contracten etc.., deze zet je door naar een andere afdeling.

Grote instanties hebben vaak een onderhoudscontract met ASSA ABLOY. Dat maakt het aannemen van storingen en het aansturen van een monteur makkelijker (en goedkoper voor de klant). Wanneer een persoon of bedrijf dit niet heeft, kan er wel een monteur worden gestuurd, maar met extra kosten. Als Klantenservice Medewerker zou jij dan bijvoorbeeld kunnen aanbevelen om een onderhoudscontract aan te gaan zodat extra kosten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Over de opdrachtgever

ASSA ABLOY Entrance Systems is de meest succesvolle en innovatieve leverancier van deuroplossingen! Zonder hun medewerkers waren ze echter nergens: zij brengen de juiste waarden en strategie immers in praktijk. Individuele groei en carrièreontwikkeling staan voorop en bij ASSA ABLOY Entrance Systems kan je dan ook zelf je professionele loopbaan bepalen.

Dit verwachten wij van jou

 • Je volgt een HBO- of WO-studie;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Accuraat is jouw middle name;
 • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en weet van aanpakken;
 • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen verschillende systemen.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal de komende 9 maanden wekelijks minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken. Je kunt wekelijks je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren. Als je al een account bij SUSA hebt, kan je helaas momenteel niet via mobiel solliciteren maar wel via een pc/laptop.

Deel deze vacature