Klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 12,12 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& carrièretijger

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank ben jij student én carrièretijger in één! In deze studentenbaan til je jouw carrière naar een hoger niveau. Dat niet alleen, je bent ook de snelle schakel tussen ondernemers en de Rabobank. Met jouw efficiente werkwijze en sterke communicatie skills is iedere klant binnen no-time voorzien van een antwoord. Check snel de vacature en geef je carrière een boost!

Deze vacature in het kort

 • Jij wilt vanuit je studentenkamer je cv een boost geven;
 • Voor studenten die nieuwsgierig zijn naar de financiële wereld van ondernemers en in een gezellig studententeam willen werken;
 • Flexibel je uren inplannen, 16 uur per week (ma t/m vrij van 08.00 - 18.00, vanaf 3 maanden op zat van 09.00 - 17.30);
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon tussen €12,12 & €15,85*.
* Je uurloon bij Rabobank zal, afhankelijk van je werkervaring, tussen €12,12 en €15,85 bedragen, dit is je uurloon inclusief vakantiegeld. Je bruto uurloon exclusief vakantiegeld is tussen €11,19 en €14,64. Dit is het loon wat je elke week op je bankrekening ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank Klantenservice (RKS) ben jij de sterke schakel tussen ondernemer en bank. Bij een geblokkeerde pas, pincode aanvraag of een limiet verhoging weet jij precies wat je moet doen. Snelle en goede service is jouw expertise, want in deze studentenbaan weet jij de 10 meest gestelde vragen in een mum van tijd te beantwoorden. Met uitgebreide trainingen en feedback word je tot in de puntjes voorbereid voor je aan de slag gaat. Wel zo handig, toch?! 

Als je de meest gestelde vragen goed onder de knie hebt, focus je je op de skill ‘Dagelijkse bankzaken’ en daarna op de volgende skill. Zo bouw je steeds meer kennis op en leer je Rabobank steeds beter kennen. Samen met andere specialisten help jij ondernemers via de chat en telefoon. Eerst inventariseer je de klantvraag door de juiste vragen te stellen. Kan jij de klant helpen? Top! Je schakelt snel en zorgt dat de ondernemer weer verder kan. Is de vraag voor een andere afdeling? Dan verbind je de klant in één keer door naar de juiste medewerker. Lekker efficiënt werken, daar word jij blij van. Tijdens gesprekken is het doel om een 9+ klantbeleving te realiseren. Jij zet dus net dat stapje extra waardoor de klant een lach op zijn gezicht krijgt. Zij blij, jij blij, wij blij!
Je bent niet bezig met sales, maar met mensen helpen. En dat geeft mij een heel goed gevoel.
Pim

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Over Rabobank

Rabobank is een bank voor en door klanten. Het is één van de grootste financiële instellingen ter wereld, maar tegelijkertijd ook heel lokaal betrokken. Voor een goede betrokkenheid is optimale service enorm belangrijk. Daarom werkt Rabobank samen met SUSA om te zorgen dat klanten zich gehoord voelen. Spreekt deze optimale service jou aan? Kom dan werken bij Rabobank!  

Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een open en informeel team met veel verschillende mensen. Als klantenservice medewerker wordt er tijd gemaakt voor coaching zodat jij de beste gesprekken voert met de klant. Goed voor je communicatieskills dus!

Meer weten over werken bij Rabobank? Check het hier!

Wat SUSA al zegt; ‘flexibel studentenwerk.’ Dat is het ook echt! Wekelijks kan ik mijn beschikbaarheid opgeven en kan ik de uren om mijn schoolrooster heen plannen. Ideaal.
Anne-Fleur

Klantenservice medewerker bij Rabobank

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij kunt goed luisteren, maar ook de leiding pakken in een gesprek;
 • Jij wil een echte klik maken met de klant en die ook tot ambassadeur overtuigen;
 • Jij vindt het niet erg om vanuit huis te werken.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar