Klantenservice medewerker bij Cygnific KLM in Enschede

Kantoor Cygnific
Plaats
Enschede
Aantal uur per week
12 - 16 uur
Salaris
€ 14,39 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& reisliefhebber

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM ben jij student én reisliefhebber! Met deze studentenbaan help jij alle reizigers en vakantiegangers met hun prachtige reis en zorg jij dat alles soepel verloopt. Zij staan te trappelen om te gaan, jij ook? Check de vacature en maak een vliegende start als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten met een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Werk 12 - 16 uur per week van ma t/m vr tussen 17.00 en 23.00 uur en op za tussen 09.00 en 23.00 uur, vanuit huis of op kantoor;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald, een uurloon van €14,39* én 25% toeslag vanaf 20.00 uur;
 • Staat top op je cv en veel doorgroeimogelijkheden!
* Het bedrag van €14,39 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,28 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM zorg jij ervoor dat iedere passagier van KLM zonder zorgen op reis gaat. Je staat de passagiers van KLM te woord over alle vragen die ontstaan vóórdat de vlucht plaatsvindt. De gespreksonderwerpen variëren van vragen over boekingen, vluchtnummers of bagageruimte tot vlucht updates, speciale verzoeken en het Flying Blue Loyalty programma.  Sommige verzoeken zijn wel heel bijzonder. Voor mensen die een langere tijd op reis gaan of gaan emigreren, kan er op Schiphol een videoboodschap worden afgespeeld of een brief worden bezorgd tijdens de vlucht. Als ware Robert ten Brink 2.0 ben jij hier verantwoordelijk voor, super leuk! Al met al weet jij de passagiers zo goed mogelijk van dienst te zijn en alle problemen op te lossen: jij zorgt ervoor dat de passagier met een gerust gevoel aan boord kan stappen!

Over Cygnific KLM

Cygnific is een trotse dochter van KLM. Het is één van de grootste Sales & Service Centers van Air France KLM. Zij hebben sky-high ambities om het meest persoonlijke customer serviceteam worden. Hun 1.500 hoogvliegers uit 36 verschillende landen dragen daar elke dag aan bij. In 18 verschillende talen bieden ze 24/7 service with a smile aan passagiers en reisbureaus via e-mail, telefoon, live-chat, social media en WhatsApp. Niet alleen in Amsterdam en Enschede; hun  vleugels spreiden zich ook uit naar Engeland, Albanië, India en de Filippijnen. Vanuit het moderne kantoor verleen je als klantenservice medewerker service aan vakantiegangers en reizigers in 19 Europese landen. Je voelt je hier ongetwijfeld snel thuis. De sfeer is informeel en je krijgt veel vrijheid. Even een pauze inlassen? Dat mag je zelf bepalen.

Jij bent Student&

 • Jij spreekt naast studententaal, ook super goed Nederlands en kan je redden in het Engels;
 • Jij hebt klantvriendelijkheid voorop staan en stelt je sociaal en belangstellend op;
 • Jij bent verantwoordelijk en iemand om op te kunnen rekenen;
 • Jij wil alle problemen oplossen van begin tot het eind.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.