Klantenservice medewerker bij Equipe Zorgbedrijven

Header-2
Plaats
Eindhoven
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 15,38 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Equipe Zorgbedrijven ben jij student én sociaal dier. Met jouw kennis help jij anderen aan het vinden van de passende zorg. Ben jij bereid om elke dag nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen op het gebied van communicatie skills? Ga dan via SUSA aan de slag bij Equipe Zorgbedrijven! Check snel de vacature.

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die het onderste uit de kan halen en nieuwe skills willen leren;
 • Werk flexibel en plan elke week minimaal 16 uur in maandag t/m donderdag 8.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur;
 • Een lekker salaris: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €15,38*;
 • Voldoening halen uit je werk; je helpt anderen met het vinden van de juiste zorg.
* Het bedrag van €15,38 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,20 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

De eerste week begin je met administratieve taken, zo leer je de fijne kneepjes van het vak en word je rustig klaargestoomd voor het klantcontact. Ben je zover? Dan krijg je ook de telefonische werkzaamheden toegewezen. Hierbij begin je met werkzaamheden voor de Xpert Clinics en na verloop van tijd kun je ook de werkzaamheden voor Velthuis kliniek oppakken! Met jouw enthousiasme, begrip en luisterend oor adviseer je patiënten bij hun zorgvragen. 

Het is belangrijk dat je iedere patiënt met evenveel aandacht te woord staat. Zo bied je iedere klant de best mogelijke zorg, en kun je na afloop van het telefoongesprek de administratie secuur verwerken. De gesprekken bevatten namelijk gevoelige informatie en gaan vaak over medische kwesties. Dankzij jouw combinatie van nieuwsgierigheid en zelfstandigheid weet jij tijdens ieder gesprek de juiste informatie te achterhalen. Zo geef jij iedere klant de beste en meest complete adviezen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken bij de aangesloten merken, zoals consultgesprekken. Verder bel je (potentiele) patiënten na en verstuur je brochures en afspraakbevestigingen.

Om te zorgen dat jij alle vragen goed kunt beantwoorden, zal je eerst een kort inwerktraject volgen. Dit inwerktraject zal maximaal 4 weken in beslag nemen en vindt plaats op het kantoor in Eindhoven. Dit zit op het Flight Forum en is goed te bereiken. Daarna mag je vanuit huis aan de slag!

Over Equipe Zorgbedrijven

Misschien ben je wel bekend met het RTL-programma 'De Kliniek'? Daar worden patiënten gevolgd bij de Velthuis kliniek, een van de gespecialiseerde klinieken van Equipe Zorgbedrijven. Deze klinieken zitten gevestigd door heel Nederland en dagelijks werken er ongeveer 600 medewerkers om iedere patiënt de beste zorg te geven. Patiënten kunnen bij Equipe terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Korte wachttijden, uitstekende voorlichting en veel aandacht voor goede nazorg. Dat zijn de kernwaarden van Equipe.  Equipe Zorgbedrijven is echt een informatiecentrum. Je geeft advies over allerlei zorg gerelateerde vragen. Ben je niet helemaal zeker van je antwoord? Dan kan een van de aanwezige verpleegkundigen je altijd de benodigde informatie geven.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 9 maanden beschikbaar;
 • Jij beheerst naast perfecte studententaal ook Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij bent goed in luisteren en hebt affiniteit met de zorgsector;
 • Jij hebt ervaring in het klantcontact;
 • Jij werkt secuur en gaat zorgvuldig om met patiënteninformatie en jouw takenpakket.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goed betaalde bijbaan met betekenis? Wij hebben hem voor je gevonden!

Dit is de tijd van doen! Ben jij toevallig ook zo'n echte doener? Dan pas jij bij a.s.r.!