Klantenservice medewerker Claims bij Allianz Direct

Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,58 per uur
Werklocatie
Hybride
Header-bijbaan-overzichtspagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor gedreven hbo- en wo-studenten die op zoek zijn naar een uitdagende bijbaan;
  • Geef zelf je beschikbaarheid op van 16 uur per week beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur;
  • Lekker verdienen: een uurloon van €16,58*;
  • Aan de slag bij een verzekeringsmaatschappij die Europa gaat veroveren!
* Het bedrag van €16,58 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering is €15,44 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil. Bij Allianz Direct werken ze met een leeftijdsgebonden salaris. Dit betekent dat je uurloon afhankelijk is van je leeftijd.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker in het Klantenservice Claims-team van Allianz Direct sta je klaar voor klanten die te maken hebben met uiteenlopende schadegevallen. Na een uitgebreid inwerktraject is geen vraag jou meer te gek en pak jij elke case via de telefoon met volle overtuiging aan. Van een eenvoudige vraag over de dekking tot aan het ondersteunen bij letselschade na een ongeluk: jij staat klaar om te helpen! Hierbij maak je gebruik van jouw empathische skills en luister je aandachtig, ben je geduldig, toon je begrip en zoek je naar de beste oplossingen bij de polisvoorwaarden. Hiervoor navigeer je door uitgebreide systemen, waar jij na jouw inwerktraject helemaal jouw weg in vindt. Je krijgt hierbij soms te maken met heftige situaties aan de telefoon, waarbij jouw geduld en probleemoplossend vermogen van cruciaal belang zijn. Voor jou geen probleem, want jij houdt het hoofd altijd koel! Hulp nodig bij het oplossen van een case? Jij staat er nooit alleen voor! Je maakt namelijk deel uit van een dynamisch team, waar iedereen continu voor elkaar klaarstaat. Zo zorgen jullie er samen voor dat klanten altijd optimaal worden geholpen. Dat is pas een bijbaan waarbij je écht iets voor iemand betekent!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over Allianz Direct

Allianz Direct, voorheen Allsecur, is onderdeel van Allianz Group, een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. In Nederland bieden ze verzekeringen en diensten aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs aan particulieren, zelfstandigen, het mkb en grote ondernemingen. Daarnaast bieden ze ook een aantal verzekeringen direct aan, zonder de tussenkomst van een adviseur. Hun doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. Ze staan naast hun klanten en helpen ze de juiste keuzes te maken. Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct: ze zijn de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen.

Jij bent Student&

  • Jij beheerst naast studententaal ook uitstekend Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk; 
  • Jij staat stevig in je schoenen, bent geduldig en past je communicatie goed aan op de verschillende klanten en situaties; 
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring in de klantenservice;
  • Jij komt door goed luisteren en doorvragen tot de kern van het probleem, waardoor je iedere klant goed kunt helpen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als thuishulp medewerker bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!

Jouw passie voor bètavakken omzetten in knaken? Dat kan! Ga dan 1 of 2 dagen aan de slag bij BeSmart met werk dat niet voelt als werk!