Administratief medewerker bij Nationale-Nederlanden

Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,81 per uur
Werklocatie
Hybride
Header-2

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor studenten die houden van uitdaging en graag een stapje extra zetten;
  • Flexibele werktijden: plan 16 uur per week beschikbaarheid, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur, vanuit huis of kantoor;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een lekker salaris van €16,81* per uur;
  • Word net als Nationale-Nederlanden een supporter voor verandering!
* Het bedrag van €16,81 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering is €15,61 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker dataverrijking bij Nationale-Nederlanden weet jij zeker dat jij je niet gaat vervelen. Jouw dagen zitten namelijk vol met afwisseling, zodat jij genoeg uitgedaagd wordt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zo krijg je het ene moment een hypotheekaanvraag binnen, waar nog gegevens ontbreken en ga jij als een echte detective aan de slag om deze terug te vinden. En het andere moment help je jouw collega’s met lopende administratieve projecten. Hoewel een groot deel van de beoordelingen van hypotheekaanvragen automatisch worden gecheckt, mag jij sommige aanvragen zelf beoordelen en bepaal jij of deze wel of niet worden goedgekeurd. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet hoe jij met deze hypotheekaanvragen aan de slag gaat, word jij uitgebreid ingewerkt en haal je een WFT-certificaat. Zo kun jij vol vertrouwen aan de bak. Daarmee maak jij niet alleen de klant, maar ook jezelf blij!

Als administratief medewerker dataverrijking kom je terecht op de afdeling Hypotheken Verstrekken. Je komt te werken met ongeveer 10 enthousiaste en klant-gedreven collega’s en zeven andere SUSA-toppers. Dat beloven dus gezellige werkdagen te worden! Samen met jouw team ben je ervoor verantwoordelijk dat alle administratieve taken rondom hypotheekaanvragen netjes worden uitgevoerd. Zo zijn alle gegevens gemakkelijk terug te vinden in de verschillende systemen. Dat betekent dat jullie een belangrijke taak op jullie naam hebben staan, maar aangezien jullie een hecht team zijn, is dat geen enkel probleem!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij biedt een compleet assortiment aan producten aan waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzet om klanten verder te helpen in het leven. Bij Nationale-Nederlanden ben je erg hecht met jouw collega’s en werk je samen met iedereen voor de volle 100% aan die 9+ klantervaring. Zo zorgen jullie ervoor dat gesprekken altijd van goede kwaliteit zijn. Op de werkvloer hangt een open en informele sfeer. Er is dan ook genoeg tijd voor gezelligheid en een praatje bij de koffie corner.

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en de komende 12 maanden beschikbaar;
  • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
  • Jij hebt een kritische blik en interesse in de financiële sector;
  • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
  • Jij wilt iets leren tijdens je bijbaan en een Wft-certificaat halen!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA staat flexibiliteit voorop en kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat wekelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.