Assistent Begeleider bij Philadelphia

Plaats
Doorwerth
Aantal uur per week
12 uur
Salaris
€ 16,62 per uur
Werklocatie
Op locatie
Header Zorg

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Voor zorgzame studenten die direct willen bijdragen aan het welzijn van bewoners;
  • Flexibele werktijden, geef aan welke dagen je beschikbaar bent van maandag t/m zondag waarbij je werkt van 15.30 tot 22.00 uur;
  • Een uurloon van €16,62*, en iedere week je loon op je rekening;
  • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
*Het bedrag van €16,62 per uur is het bruto uurloon inclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is €14,25 per uur. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld en die 13e maand? De 13e maand krijg je ook iedere week op je rekening gestort waarbij je op een bruto uurloon uitkomt van €15,43 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Wat betreft het vakantiegeld: bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als assistent begeleider bij Philadelphia ben jij een onmisbare steun voor de bewoners van Mooi-Land. Na het inwerken via e-learning en een aantal praktijkweken ben jij helemaal ready om het zorgpersoneel in de gehandicaptenzorg te ondersteunen. Je taken zullen bestaan uit het ondersteunen bij lichte algemene dagelijkse verrichtingen. Zo ga je bewoners helpen bij het aan- en uitkleden, tandenpoetsen, scheren, haren doen, maar ook het begeleiden bij naar de wc gaan of het wassen van een bewoner. Jij bent dus niet bang om de handen uit de mouwen te steken! Naast persoonlijke verzorging zul je ook assisteren bij het eten en drinken. Je duikt bijvoorbeeld de keuken in om een maaltijd voor te bereiden en helpt de bewoners bij het eten en drinken. Verder zorg je voor een fijne leefomgeving voor de bewoners door te helpen in het huishouden. Denk hierbij aan het in- en uitruimen van de vaatwasser, het schoonmaken van de keuken of het doen van de was. Je zorgt voor warmte, gezelligheid en een goede sfeer in huis. Een echte zorgheld, dus!

Je komt terecht in een gezellig team van bevlogen collega's die zich dag in, dag uit hard maken voor de gehandicaptenzorg. Met een flinke dosis teamwork werken jullie elke dienst samen om alles in goede banen te leiden. Weet jij dus even niet hoe je iets moet aanpakken? Geen zorgen, er staan altijd professionals voor je klaar!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Over Philadelphia

Philadelphia ondersteunt ruim 8600 cliënten vanuit ruim 500 locaties door heel Nederland. Jij komt te werken op de locatie Mooi-Land, wat in de bosrijke omgeving ligt van Doorwerth. Mooi-Land kent drie groepen: Boszicht, Evenaar en Uitzicht, waarbij jij komt te werken op Uitzicht. Hier wonen rond de 10 cliënten, al spreken we liever van bewoners. Het is hun thuis, waar Philadelphia hen de zorg en begeleiding mogen bieden, gericht op een waardig leven. Het gaat om (veelal oudere) mensen met een intensieve zorgvraag. Deze zorgvraag hangt samen met hun verstandelijke en fysieke beperkingen. De locatie heeft een grote tuin en je wandelt zo het bos in. Niet alleen een fijne woonplek dus, maar ook een fijne werkplek! Het doel van Philadelphia? Een veilig en prettig thuis creëren, waar bewoners zichzelf kunnen zijn. Dit alles onder een pilot die de kracht van studenten zoals jij verkent in de zorg. Een innovatieve aanpak waarbij jouw frisse en zorgzame blik van onschatbare waarde zijn!

Jij bent Student&

  • Jij bent een aanpakker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken;
  • Jij bent supersociaal: je houdt van contact met mensen;
  • Jij hebt inlevingsvermogen, toont begrip en bent empathisch ingesteld;
  • Jij bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij hebt een hart voor de zorg en bent klaar om te leren en te groeien in je rol.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?! Omdat SUSA voor en door studenten is natuurlijk! Bij SUSA kun je zonder gezeik aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, zodat je werkuren flexibel aansluiten bij je drukke studentenleven. Je werkt samen in een team van toegewijde zorgprofessionals en medestudenten, wat zorgt voor een leerrijke en gezellige sfeer. Plus, geniet van een aantrekkelijk salaris dat maandelijks op je rekening wordt gestort, zonder gezeik—alles online geregeld met één druk op de knop. Meer weten? Check het hier!
IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij deze zomer wat betekenen voor anderen én wat betekenen voor je eigen bankrekening? Ga dan aan de slag als medewerker thuishulp!

Jouw passie voor bètavakken omzetten in knaken? Dat kan! Ga dan 1 of 2 dagen aan de slag bij BeSmart met werk dat niet voelt als werk!