Medewerker Accountbeheer PMT bij MN

Header-2
Plaats
Den Haag
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 22,00 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die dromen over hun toekomst;
 • Flexibele werktijden, plan 16 uur per week in van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur;
 • Lekker cashen: wekelijkse uitbetaling en €22,00* per uur;
 • Sparen voor je eigen pensioen terwijl je werkt bij een invloedrijke marktspeler in de pensioenen! 
* Bij MN krijg jij €18,86 bruto per uur uitbetaald, exclusief vakantiegeld. Inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is het maar liefst €22,00. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& helpende hand

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker accountbeheer PMT bij MN ben jij student én helpende hand. In deze functie ben jij hét aanspreekpunt voor werkgevers wanneer zij vragen hebben. Daarnaast zorg je er met jouw nauwkeurigheid voor dat alles netjes in de systemen komt te staan en maak je pensioenberekeningen voor deelnemers. Kortom, een lekkere diverse bijbaan waarbij je ook nog eens lekker verdient. Dat is toch ideaal? Check dus snel de vacature!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker account beheer PMT ben jij hét aanspreekpunt van verschillende werkgevers en pensioenconsulenten van PMT. Wanneer zij vragen hebben, help jij ze via de telefoon, e-mail of live chat. Aangezien jij oplossingsgericht bent, doe jij er alles aan om binnen no-time de vragen van deze klanten te beantwoorden. Weet je het antwoord even niet? Jouw collega's staan altijd klaar om je te helpen. Heb je een case afgerond? Dan zorg je er met jouw oog voor detail voor dat alles pico bello in de systemen komt te staan. Hebben er veranderingen of verbeteringen plaatsgevonden? Ook dan zorg jij ervoor dat dit in de systemen wordt verwerkt, zodat deze altijd up-to-date blijven. Daarnaast schakel jij met andere projectteams over deze ontwikkelingen en help je zelf ook mee aan het verbeteren van deze systemen. Zo zorg je ervoor dat alles lekker overzichtelijk blijft en je de verschillende klanten zo goed mogelijk kunt helpen wanneer zij contact met je opnemen. Hebben de klanten bepaalde verzoeken over pensioenberekeningen of premieberekeningen? Ook dan steek jij jouw handen uit de mouwen om deze voor ze op te stellen of te controleren! Aangezien het om vertrouwelijke informatie omgaat, is het belangrijk dat jij hier nauwkeurig mee omgaat. Daarom is het nodig dat jij een afgeronde SPO OCP, LCP of WFT Pensioenen hebt. Heb je deze niet? Geen probleem, dit wordt door MN graag gefaciliteerd!  Zo zorg jij er samen met jouw collega's voor dat klanten met een goed gevoel over hun toekomst kunnen dromen! Dus, heb jij zin in een lekker diverse bijbaan, waarbij jij niet alleen de klant blij maakt, maar ook jezelf? Dan ben je bij MN aan het juiste adres!

Over MN

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Ze combineren ruim 60 jaar ‘hands-on’ ervaring met een innovatieve visie op verduurzaming van het pensioen- en inkomensverzekeringsstelsel. De circa 1.200 medewerkers regisseren de inkomensvoorziening (pensioen en verzekeren) voor bijna 2 miljoen Nederlanders. Bovendien beheren ze een vermogen van circa € 175 miljard. Dit doen ze voor deelnemers van onder andere Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds Koopvaardij (Bpf Koopvaardij). MN is zich bewust van de maatschappelijke relevantie van haar activiteiten en zet alles op alles om een positieve bijdrage te leveren aan de vitale financiële toekomst die mensen verdienen.  Je wordt onderdeel van Service Center Pensioenen, waar je werkt in een gezellig en divers team met zowel collega’s met jaren ervaring als andere SUSA-studenten. Het is een zakelijke omgeving waar je al goed professionele ervaring op kan doen en zelf een verantwoordelijke rol speelt voor de klant en het beantwoorden van alle vragen. Kortom, een bedrijf waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen terwijl jij aan jouw cv werkt!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert nog minimaal een jaar;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook keurig Algemeen Nederlands;
 • Jij hebt al ervaring in de (financiële) klantenservice en hebt basiskennis van pensioenen;
 • Jij hebt affiniteit met verschillende IT-systemen en werkgeversportalen;
 • Jij bent een kei in communiceren en bent klantgericht;
 • Jij kan goed schakelen tussen verschillende systemen en tegelijkertijd het overzicht houden.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Jouw banksaldo in de spotlight zetten? Ga aan de slag bij Holland Casino en boost die rekening!