Medewerker planning bij SUSA

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 14,48 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor nauwkeurige studenten die wel houden van een uitdaging;
 • Geef flexibel je eigen beschikbaarheid door, minimaal 16 uur per week op ma, di, woe en vr tussen 09.00 en 17.30 uur;
 • Een bijbaan met doorgroeimogelijkheden en een lekker salaris van €14,48*;
 • Werken in een jong en hecht team in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
* Het bedrag van €14,48 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,41 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& verbindende factor

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker planning bij SUSA ben jij student én verbindende factor! Met jouw nauwkeurigheid en oog voor detail weet jij het overzicht te houden en zo een duidelijke planning te maken. Zo kunnen studenten goed aan het werk met een glashelder rooster en zit niemand meer met vragen. Vet om wat voor je medestudenten te kunnen betekenen, toch? Check de gehele vacature en ga bij SUSA aan de slag als planner!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als medewerker planning bij SUSA? Dan ben jij het verbindingsstuk tussen studenten en hun werkrooster. Je werkt mee aan de planningen van de tofste klanten van SUSA, waar je samen met jouw team verantwoordelijk voor bent! Op basis van de uitvraag van de opdrachtgever maak jij een planning via Workgenda, onze plan-applicatie. Iedere planning is anders en aan de hand van een to-do lijst werk jij meerdere planningen af. Kom maar op met dat plannen!

Hoe ziet een werkdag eruit?Na aankomst op de Maliebaan maak je een praatje met collega’s terwijl die lekkere cappu je beker vult, jouw dag kan beginnen. Je legt je spullen neer op je werkplek en maakt een praatje met je collega’s. Om de dag goed te kunnen beginnen is het tijd voor de dagstart, waar alle to-do’s voor die dag worden doorgenomen. Zo is het duidelijk wat er die dag gedaan moet worden en kan iedereen vlot aan het werk! Hoe sneller jij kan schakelen tussen verschillende systemen en planningen, hoe sneller de student weet wanneer ze aan het werk kunnen! En hoe sneller de student de planning heeft, hoe relaxter jij verder kan met je werk. Dat wil zeggen; een uitdagende bijbaan in een gezellig team medestudenten!

Over SUSA

Hi! Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert minimaal nog 12 maanden;
 • Jij bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar;
 • Jij hebt computerprogramma’s snel onder de knie en werkt secuur;
 • Jij kan goed schakelen tussen verschillende systemen en bent stressbestendig;
 • Jij bent altijd in voor een vrijmibo met je collega’s!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Kun jij makkelijk schakelen en ben jij een echte verbinder? Bekijk dan snel de vacature van Intercedent!

Wil jij deze zomer wat betekenen voor anderen én wat betekenen voor je eigen bankrekening? Ga dan aan de slag als medewerker thuishulp!