Zomerbijbaan: Medewerker Services bij SOS International

Header-1
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 15,74 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Jij bent een sociale mbo4-, hbo- of wo-student en beschikbaar;
 • Flexibele werktijden: werk op maandag t/m zondag tussen 7.00 en 23.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €15,74* per uur;
 • Een bijbaan waar jij écht het verschil maakt voor anderen
* Het bedrag van €15,74 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en exclusief eindejaarsuitkering is €13,50 per uur. Werkelijks zie je je bruto uurloon inclusief eindejaarsuitkering op je rekening verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& redder in nood

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker services bij SOS International ben jij student én redder in nood! Wanneer iemand een onderhoudsverzoek of noodgeval heeft in of aan de woning, moet dit het liefst zo snel mogelijk worden opgelost. Als medewerker services schakel jij snel schadeherstel- of onderhoudsbedrijven in, zodat mensen zorgeloos in hun woning kunnen wonen. Dus, ben jij ready om anderen te helpen én kan jij wel wat extra knaken verdienen? Ga dan aan de slag bij SOS International!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Stel je voor: door een zware storm ontstaat er een enorme lekkage in het huis van je oom. Hij wil contact opnemen met zijn woningcorporatie, maar aangezien hij buiten de kantoortijden belt, krijgt ‘ie niemand te pakken. De stress begint al toe te slaan, want niemand wil met natte sokken door z’n huis moeten lopen en laten we nog maar niet beginnen over al die mogelijke waterschade als er niet snel een oplossing wordt gevonden. Gelukkig ben jij daar dan als échte redder in nood! Als medewerker services help jij huurders die een onderhoudsverzoek of een noodsituatie hebben in of aan hun woning. Dit kan variëren van een lekkage veroorzaakt door een storm of het niet binnenkomen in een woning door een verloren sleutel. Via de telefoon luister jij aandachtig naar wat er aan de hand is bij de huurder en schat je de ernst van de situatie in. Doordat je een uitgebreid inwerktraject en training on-the-job krijgt, weet jij precies wanneer je schadeherstel- of onderhoudsbedrijven in moet schakelen. Tijdens telefoongesprekken weet jij het hoofd koel te houden en stel je de huurder met jouw empathische vermogen gerust. Da’s pas echt iemand helpen!

Dus, sta jij klaar om als échte redder in nood aan de slag te gaan? Dan kun jij ook volop werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij SOS International vinden ze het namelijk niet alleen belangrijk dat huurders optimaal worden geholpen bij noodgevallen, maar staan medewerkers ook in de spotlight! Heb jij daarnaast input over hoe het proces nog beter en efficiënter kan? Laat dat dan vooral weten, want jouw ideeën worden zeker gewaardeerd. Met deze bijbaan help je dus niet alleen anderen, maar ook jezelf! Daarnaast kom je te werken in een gezellig, hecht en gedreven team. Da’s toch ideaal!

Over SOS International

SOS International biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil, voor gedupeerden én voor hun opdrachtgevers. Wat maakt werken bij SOS International bijzonder? De alarmcentrale is altijd open. 365 dagen per week, 24 uur per dag.

Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst. Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

 • Jij bent mbo4-, hbo- of wo-student;
 • Jij denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
 • Jij bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels;
 • Jij bent besluitvaardig, signaleert problemen en lost deze binnen gestelde grenzen op;
 • Jij bent supersociaal en werkt klant- en servicegericht;
 • Jij kunt je goed inleven in de huurders en zorgt ervoor dat zij de juiste hulp krijgen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.