Campagne manager bij SUSA

SUSA Fotografie 02646
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 14,48 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor gedreven hbo- en wo-studenten die houden van aanpakken;
 • Begin parttime tot september met 16 uur per week en groei vanaf september door tot 32 tot 40 uur per week van ma t/m vr tussen 09.00 en 17.30 uur;
 • Lekker verdienen: €14,48* per uur;
 • Jouw campagneskills ontwikkelen én doorgroeien!
* Het bedrag van €14,48 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,41 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& surf specialist

Als campagne manager bij SUSA ben jij student én surf specialist. SUSA werft grote groepen studenten voor verschillende opdrachtgevers, zoals ABN AMRO, Sunweb, Essent en Cygnific KLM. Aan jou de taak om effectieve online campagnes op te zetten om sollicitaties te genereren voor deze wervingen. Dus, ben jij klaar om met jouw campagneskills Nederlandse studenten aan hun droombijbaan te helpen én jezelf volop te ontwikkelen op het campagne gebied? Lees dan snel verder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als campagne manager bij SUSA ontwikkel en beheer je online marketingcampagnes om sollicitaties te genereren voor onze opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat er voldoende webreacties voor de verschillende opdrachtgevers binnenkomen. Je bent hierbij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het lanceren van campagnes op platforms zoals Google, Meta en TikTok en het plaatsen van vacatures op jobboards. 

Jij hebt volledige ownership over hoe de wervingen verlopen en schakelt hiervoor dagelijks met verschillende collega’s. Om de voortgang van de verschillende campagnes in de gaten te houden, analyseer je regelmatig de resultaten van deze campagnes en stel je gedetailleerde rapportages op. Loopt een werving bijvoorbeeld wat minder? Dan kom jij snel in actie en denk jij creatief mee om manieren te vinden om de studenten beteren te bereiken en zo de wervingen te vervullen. Loopt het juist goed? Dan is het de kunst om deze campagne door te vertalen naar andere wervingen en deze vervolgens nóg beter te laten verlopen.

Heb jij interesse in online marketing, maar heb je nog geen ervaring op dit gebied? Geen probleem! Bij SUSA hebben we namelijk zowel inhouse als extern een team experts die jou begeleiden en jouw campagneskills naar een hoger niveau te leren. Zo word je vanuit een parttimefunctie helemaal klaargestoomd om fulltime aan de slag te gaan. Dus, ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij SUSA aan het juiste adres!

Over SUSA

Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chef-kok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Jij hebt jouw hbo- of wo-opleiding (bijna) afgerond en bent minimaal één jaar beschikbaar;
 • Jij bent 16 uur in de week beschikbaar en wil doorgroeien naar 32 tot 40 uur;
 • Jij bent leergierig en wil nieuwe dingen tot in de puntjes uitpluizen;
 • Jij bent resultaatgericht en niet bang om initiatief te nemen;
 • Jij bent zeker te porren voor een vrijmibo met je collega's!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.