Medewerker planning ABN AMRO bij SUSA

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
20 - 24 uur
Salaris
€ 14,97 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten met waanzinnige Excel en puzzel skills;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 24 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 16.30 uur;
 • Een bijbaan met doorgroeimogelijkheden en een lekker salaris van €14,97*;
 • Een bijbaan in een professionele omgeving met doorgroeimogelijkheden in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
*Het bedrag van €14,97 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,88 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& professioneel puzzelaar

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker planning en klantcontact ABN AMRO bij SUSA ben jij student én professioneel puzzelaar! In alle omstandigheden weet jij het overzicht te houden en ben je altijd voorbereid met een nauwkeurige en duidelijke planning. Met jouw puzzel en planning skills zorg jij dat onze studenten bij ABN AMRO goed hun werk kunnen doen én voorzien zijn van een glashelder rooster. Zo zit niemand meer met vragen en loopt alles op rolletjes. Ga jij deze uitdaging aan?Lees hieronder snel verder en ga aan de slag als medewerker planning en klantcontact ABN AMRO bij SUSA!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als Medewerker Planning & Klantcontact ABN AMRO bij SUSA? Dan ben jij hét aanspreekpunt voor de studenten die werken bij ABN AMRO als het gaat om de planning, vakantiedagen, ziekte en andere vragen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de planningen kloppen en dat je de studenten super studentvriendelijk helpt met hun vragen. Zo maak je niet alleen je eigen werk makkelijker, maar ook dat van andere studenten en ABN AMRO. Kortom, een baan met verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot doorgroeien. Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent: studenten. Niet alleen de student krijgt hier energie van, ook jij krijgt hier bergen energie van. Kom maar op met die planning!

Over SUSA

Hi! Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert minimaal nog 12 maanden;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent nauwkeurig en hebt computerprogramma's snel onder de knie;
 • Jij bent minimaal 24 uur in de week beschikbaar;
 • Jij bent zeker te porren voor een vrijmibo met je collega’s!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Ben je gek op muziek en heb je zin om daar je werk van te maken? Ga dan aan de slag bij BumaStemra en verdien centen terwijl je omringd bent door de hits van morgen!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Alea Care draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.