Klantenservice medewerker bij Sunweb

SUSA Fotografie 02584
Plaats
Rotterdam
Aantal uur per week
16 - 24 uur
Salaris
€ 15,68 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor klantgerichte studenten met een flinke dosis enthousiasme;
 • 2x per maand naar kantoor in Rotterdam;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, van ma t/m vr tussen 09.00 en 20.00 uur en za 10.00 en 17.00 uur;
 • Lekker salaris van €15,68 per uur* en wekelijks uitbetaald;
 • Je cv boosten bij een topwerkgever
*Het bedrag van €15,68 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,48 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& vakantie specialist

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Sunweb ben jij student én vakantie specialist. Voel jij je op je best met het gezelschap van een stralende zon en houd jij ervan op lekker met vakantie te gaan? Als échte vakantie specialist help jij klanten met het boeken van vakanties, of los je eventuele problemen op. Andere mensen tevreden met vakantie sturen terwijl jij spaart voor die van jou? Ga dan via SUSA aan de slag bij Sunweb. Check snel de vacature hieronder!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Sunweb beantwoord jij vragen telefonisch en per mail. Je helpt klanten met vragen over boekingen, met het kiezen van de juiste vakantie en je lost eventuele problemen op. Hierbij gebruik jij al jouw creativiteit. Jij gebruikt jouw vaardigheden om hoge kwaliteitscijfers te behalen. Natuurlijk helpt Sunweb jou om dit doel te bereiken. Je leert elke dag meer over werken in de altijd dynamische reisbranche.

Hoe ziet een dag als klantenservice medewerker bij Sunweb eruit? Jij hebt je kop koffie net gepakt, en start je laptop op, vaak is dit rond 08.45 uur. Om 09.00 uur ben jij klaar om de eerste telefoontjes of eerste e-mails op te pakken. Of jij ze wil helpen met het boeken van hun zomervakantie? Natuurlijk, waar wil je heen? Je denkt mee met de klant en zorgt dat je op een duidelijke en leuke manier alle relevante informatie op een rij zet. Tussen 12.00 – 13.30 uur ga je lekker lunchen met jouw gezellige collega’s. Verder zijn er vandaag veel vragen over het aanpassen van een boeking of is er hulp gewenst bij het online inchecken. Mocht jij het antwoord niet weten op een vraag, weet jij jouw vraagbaak te vinden! Zij staan altijd voor jou klaar. Einde werkdag klap jij met een tevreden gevoel je laptop dicht en ben je klaar met de dag.

Over Sunweb

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Hun doel is “to become the leading digital holiday expert”. Hierbij staat klanttevredenheid sterk op nummer 1 en wordt gestreefd naar elke klant de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden, met aandacht voor kwaliteit, gemak en persoonlijke service. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen werkt Sunweb samen met zorgvuldig geselecteerde partners, zoals luchtvaartmaatschappijen en lokale partners. Daarnaast wordt geïnvesteerd in technologische innovatie om de reiservaring van klanten te verbeteren. Zo zorgen de geavanceerde boekingssystemen en gebruiksvriendelijke platforms ervoor dat klanten eenvoudig en snel hun ideale vakantie kunnen vinden en boeken. Sunweb is zich bewust van de impact van reizen op het milieu en is daarom druk bezig met het nemen van stappen om duurzamere opties aan te bieden. Zo werkt het bedrijf samen met verschillende lokale gemeenschappen om de impact van reizen op het milieu te verminderen. Kortom, met een focus op kwaliteit, klantenservice, innovatie én duurzaamheid blijft Sunweb een betrouwbare keuze voor reizigers die op zoek zijn naar onvergetelijke vakanties. Dát noemen wij nou een top bedrijf!

Jij bent Student&

 • Jij bent mbo4, hbo óf wo-student die minstens 12 maanden beschikbaar is;
 • Jij beheerst naast de studententaal ook goed Nederlands, Engels is een pré;
 • Jij bent klant- en servicegericht en barst van enthousiasme over reizen;
 • Jij durft zelf initiatief te nemen en kunt goed omgaan met vrijheid;
 • Jij kan goed omgaan met stress en wil het beste resultaat behalen. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Florein draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.