Klantenservice medewerker bij DC Klinieken Almere

Header-2
Plaats
Almere
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 17,42 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die klantvriendelijk zijn en nauwkeurig werken;
 • Werk 12-16 uur per week van ma t/m vr tussen 09.00 en 18.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €17,42*;
 • Jezelf ontwikkelen bij een klantgericht bedrijf!
* Het bedrag van €17,42 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering is €16,18 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& servicekampioen

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker service- en informatiecentrum bij DC Klinieken ben jij student én servicekampioen. Met jouw nauwkeurige manier van werken zorg jij ervoor dat klanten op een prettige manier worden geholpen. Jij zorgt ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd in de systemen, zodat de klanten tevreden zijn. Herken jij jezelf hierin? Zet jouw empathische vermogen dan in voor DC Klinieken en ga aan de slag als klantenservice medewerker service- en informatiecentrum!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker service- en informatiecentrum bij DC Klinieken kom jij te werken in een bruisend team van 70 andere collega’s. In deze rol ben jij de sleutel tot het beantwoorden van vragen over het maken, verplaatsen en annuleren van afspraken, het bespreken van behandelingen, het invoeren van recepten en het oplossen van systeemvragen. Je gaat secuur om met patiëntgegevens en je bent een expert in notuleren van deze belangrijke informatie. Tijdens het gesprek met de klanten is het belangrijk dat jij als medewerker goed doorschakelt tussen verschillende systemen en om informatie op te vragen bij diverse klinieken die onder DC vallen. Het is daarom goed dat je nauwkeurig te werk gaat. Jouw precisie, onze trots! Voordat jouw avontuur begint bij het service- en informatiecentrum van DC klinieken volg je eerst een training van twee weken. Tijdens de training leer je meer over de behandelingen en onderzoeken die DC aanbiedt, het werken met het planningssyteem en het toepassen van gesprekstechnieken. Zo kun je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan de slag!

Over DC Klinieken

DC Klinieken is een landelijke organisatie met 15 verschillende klinieken door heel het land. Meer dan 800 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor de patiënten. Als je werkt bij DC Klinieken, draag je een steentje bij aan hun belofte: goede zorg, nu! Binnen DC wordt er gefocust op het gebied van zorg over maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg en radiologie. De tijd is kostbaar, vooral als het gaat om je gezondheid. DC Klinieken maakt zich elke dag sterk om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen. Hoe doet de kliniek dat? Er zijn korte wachttijden, maar snelle behandelingen en diagnoses! Binnen DC Klinieken staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, terwijl er natuurlijk ook hard wordt gewerkt. Op je plek zijn, betekent met veel plezier naar je werk en met een lach naar huis. Binnen DC dragen ze bij aan elkaars werkplezier wat natuurlijk resulteert in een hoge tevredenheid bij de werknemers. Daardoor is de kliniek ook gecertificeerd met ‘Great Place To Work’!

Jij bent Student&

 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Jij hebt affiniteit met de zorgsector of een achtergrond hierin;
 • Jij werkt nauwkeurig en hebt een onderzoekende houding;
 • Jij bent stressbestendig en straalt rust uit.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.