Juridisch consulent bij FNV

Header-1
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 22,72 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Je hebt het vak Arbeidsrecht afgerond en zoekt alles tot op de bodem uit;
 • Werk 16 uur per week van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur, zowel op kantoor als vanuit huis;
 • Lekker cashen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €22,72*;
 • Juridische werkervaring opdoen bij de grootste vakbond van Nederland!
*Bij FNV krijg jij €19,48 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt maandelijks een eindejaarsuitkering uitbetaald van 8,33% waardoor je omgerekend op een uurloon van €21,10 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €22,72. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& rijdende rechter

Als juridisch consulent bij FNV kun jij al je rechtskennis inzetten om leden en potentiële leden van FNV van het beste advies te voorzien. Je beantwoordt telefonische vragen, die variëren van sociaal zekerheidsrecht tot arbeidsverhoudingen. Als rechtenstudent heb jij je antwoord op deze vragen al klaar en met behulp van trainingen binnen FNV kun jij je hier ontwikkelen tot ware professional! Krijg jij energie van het helpen van anderen, word je enthousiast van het geven van juridisch advies en ben je al wat verder met je studie? Geef je rechten-carrière dan een echte kickstart en ga via SUSA aan de slag bij FNV!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als juridisch consulent houd jij je bezig met het geven van telefonisch juridisch advies. Je spreekt niet alleen huidige leden van FNV, maar beantwoordt ook vragen van potentiële leden over wat FNV te bieden heeft. Lekker afwisselend dus! Elk gesprek is anders: je krijgt vragen over re-integratie, vaststellingsovereenkomsten, Wet Poortwachter, sociale zekerheid en meer. FNV laat jou ontwikkelen tot ware professional en biedt ook nog vele doorgroeimogelijkheden. Als je aan de slag gaat, krijg je een uitgebreide training, zodat je zo optimaal voorbereid aan de slag kan. Wie weet kun je hier na je afstuderen wel blijven werken. Daar word jij als rijdende rechter natuurlijk alleen maar enthousiast van!

Om aan de slag te gaan bij FNV, heb je het vak Arbeidsrecht afgerond en een juridisch hbo/wo werk- en denkniveau in sociale zekerheidsrecht en arbeidsrecht nodig. Jij staat sterk in je schoenen en om de klanten het beste te kunnen helpen, bezit jij adviserende en communicatieve vaardigheden. Gaat het helemaal lekker en ben je ook bijna klaar met je studie? Dan is het mogelijk om door te stromen en op contract te gaan bij FNV! Ook kun je meer uur gaan werken wanneer je bij FNV op contract komt, namelijk 24 tot 35 uur per week. De perfecte kickstart voor je rechtencarrière dus!

Over FNV

Als grootste vakbond van Nederland komt FNV op voor de belangen op het gebied van werk en inkomen. Jij gaat werken binnen de afdeling Contactcenter en zult je met meer dan 200 medewerkers inzetten om iedereen te woord te staan. Voor je de telefoon kunt opnemen, word je voorbereid met een uitgebreide training. Hier stopt het leerproces echter niet. Door middel van trainingen, persoonlijke coaching en het kennisboard, houden ze je op de hoogte van de nieuwste trends.

Jij bent Student&

 • Jij volgt een hbo- of wo-studie in de richting van rechten of sociaal juridische dienstverlening;
 • Jij bent klantgericht en communicatief zeer vaardig;
 • Jij bent analytisch en kunt goed luisteren, samenvatten en doorvragen;
 • Jij komt snel to the point;
 • Jij staat stevig in je schoenen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als thuishulp medewerker bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!