Klantenservice medewerker bij Aon

CDD Branchepagina
Plaats
Eindhoven
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 15,98 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor empathische hbo- en wo-studenten die van aanpakken houden;
 • Flexibel zelf je uren in plannen, 16 uur per week op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur;
 • Een lekker uurloon van € 15,98* per uur en wekelijks uitbetaald;
 • Makkelijk vanuit huis werken, of gezellig op kantoor;
 • Een superboost voor je cv!
*Bij Aon krijg jij €13,70 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt een eindejaarsuitkering uitbetaald van 8,33% waardoor je omgerekend op een uurloon van €14,84 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €15,98. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Student& helpende hand

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker schade bij Aon ben jij student én helpende hand. Vliegen door de wind de dakpannen door de lucht? Of heeft de klant een steen door de ruit gekregen? Dan weet jij hun brandende vragen te doven. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in een gezellig team met andere enthousiaste medestudenten! Naast de vele doorgroeimogelijkheden krijg je bij Aon ook de mogelijkheid om twee Wft’s te halen. Dat is een superboost voor je cv dus! Word jij enthousiast van een gevarieerde bijbaan met veel kansen? Check snel de vacature en join de international Aon crew!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Aon ben jij hét telefonische aanspreekpunt voor particuliere klanten die meer informatie nodig hebben over hun schadeclaims. Je krijgt te maken met allerlei verschillende soorten schadeclaims. Van hagelbuien die de ruiten beschadigen tot magnetrons die ontploffen tot verloren koffers. Daarnaast bied jij een luisterend oor waar klanten hun verhaal aan kwijt kunnen. Sommige klanten zijn erg geschrokken en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je bent dus lekker flexibel en weet je goed aan te passen aan de klant. Je spreekt met verschillende klanten zoals directeuren van grote bedrijven, ouderen en andere particuliere klanten. Saai is het dus zeker niet!

In het begin doe je nog geen intake voor schadeclaims, maar beantwoord je de vragen over bestaande claims en handelt deze administratief af in het systeem. Weet jij inmiddels brandende vragen omtrent schadeclaims te blussen? Dan hoef je niet stil te zitten want bij Aon zijn veel doorgroeimogelijkheden en kun je intern verder opgeleid worden! Voor jou groeiden studenten door naar bijvoorbeeld data-teams. Van alles is mogelijk. Daarnaast haal je ook jouw Wft basis- én Wft Schade bij Aon, waarbij de kosten volledig voor je worden vergoed! Dat staat ook nog eens goed op je cv! Een bijbaan met veel variatie, betekenis en mogelijkheden dus!

Over Aon

Als één van de grootste dienstverleners ter wereld heeft Aon maar liefst 600 kantoren verdeeld over 120 landen. Dat is niet mis! Wereldwijd is Aon toonaangevend op het gebied van risico, pensioen en gezondheid. Het analyseren van risico’s, adviezen geven, zorgen voor de juiste (financiële) oplossingen en klanten bijstaan, staat dan ook centraal binnen het bedrijf.

In Nederland heeft Aon 15 locaties met ruim 2.900 medewerkers. Genoeg gezellige collega’s dus. En daar kan jij deel van uit maken! Je komt terecht in een gezellig studententeam met een informele werksfeer. Je werkt lekker makkelijk vanuit huis of gezellig op kantoor. Ook na je studententijd kun je bij Aon (intern) opgeleid worden en doorgroeien. Wil jij je ontwikkelen bij één van de grootste dienstverleners ter wereld? Met kantoren verspreid over vele landen zijn de mogelijkheden om ook ná je SUSA-tijd carrière te maken grenzeloos!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en kan efficiënt en proactief te werk gaan;
 • Jij spreekt en schrijft perfect Nederlands en spreekt ook een aardig woordje over de sloot (Engels);
 • Jij staat sterk in je schoenen en durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Jij bent helder en to-the-point in jouw communicatie;
 • Je bent behulpzaam, empathisch en geduldig.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Wil jij verzekerd zijn van een leuke bijbaan bij dé wereldleider in verzekeringen? Solliciteer snel!