Thuishulp medewerker bij Veade in Bloemendaal en Heemstede

Case De Bilthuysen
Plaats
Bloemendaal en Heemstede
Aantal uur per week
4 - 32 uur
Salaris
€ 17,44 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor anderen;
 • Vaste momenten: werk 4 tot 32 uur per week, van ma t/m vr tussen 08.30 en 17.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €17,44*;
 • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,37 per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €13,52 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €17,44. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als thuishulp medewerker bij Veade ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Door het uit handen nemen van huishoudelijke van de cliënten, kunnen zij langer thuis blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Dus, ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees snel verder en solliciteer bij jou in de buurt!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als thuishulp medewerker ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Naast het schoonmaakwerk ben je een luisterend oor en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Een kopje koffie (of thee) zul je dus met enige regelmaat drinken. Hierbij weet jij wel de juiste balans te houden tussen hard werken en even kletsen. In het begin is het waarschijnlijk zo dat je steeds andere cliënten krijgt toegewezen waar ingevallen moet worden, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je vaste cliënten krijgt. Het werk als thuishulp medewerker kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je kunt werken in korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Liever toch wat meer uren pakken in de week? Ook dan ben je bij Veade aan het juiste adres. We zorgen er voor dat cliënten worden gekoppeld aan jouw beschikbaarheid. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat cliënten nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus! Daarnaast biedt Veade trainingen aan waarmee jij je bijbaan nog meer verdieping kunt geven en eventueel doorgroeien in andere functies. Handig, toch? Solliciteer dus snel!

Over Veade

Veade is zorgaanbieder voor thuiszorg en thuisverpleging waar iedereen zich thuis kan voelen. Ons uitgangspunt is dat iedereen kansen krijgt om mee te doen. Aandacht voor de cliënt, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel met als doel: een tevreden cliënt, die eigen regie voert en daardoor zo zelfstandig mogelijk leeft! We geloven er hard in dat de zorg meer afgestemd moet worden op de wensen en behoeftes van cliënten. Je komt te werken binnen een organisatie met enthousiaste, betrokken en gemotiveerde collega’s. Het personeel is het kloppende hart van het Veade dus worden naast hun werkzaamheden betrokken in de processen om de organisatie te verbeteren. Het leveren van zorg met de hoogst haalbare kwaliteit, dat is waar Veade voor gaat! Wil jij ook een steentje bijdragen? Solliciteer dan snel!

Jij bent Student&

 • Jij bent een enthousiaste student en bent minimaal voor 7 maanden beschikbaar;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal voor 4 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Jij bent lekker zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten;
 • Jij bent supersociaal en maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij cliënten die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word Klantadviseur Business & Corporate bij ABN AMRO!

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als thuishulp medewerker bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!